Technisat Beltéri egység(set top box)

Találatok száma: 5 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

TechniSat ComboBox CE HD beltéri egység

TechniSat Combo HD USB PVR MinDig Tv Extra és Sat vevő 12 voltos átalakítóval alkalmas szivargyújtóról üzemelni autóban ehhez a set top box-hoz adok egy szivargyújtóról is üzemelő 12v adaptert .A Mindig tv Extra 55db vehető adásaira alkalmas vevő Mindig Tv Extra kártya beletehető a set top boxba.Műholdas adásokra is jó akár a UPC Directre is.Kamionosoknak,kempingezőknek,nyaralóban vagy ahol nincs 220v hálózat.

A készülék beépített kártyaolvasóval (CONAX) rendelkezik, a kódolt (földi és
  • Gyártó : Technisat
  • Tuner típusa : DVB-S2 DVB-T
 
termék kép nagyítás

Technisat Technistar K1 beltéri egység

HDTV kábeles vevő, Conax kártyaolvasóval, CI, USB 2.0 PVR Ready, HDMI, SCART, Magyar menü, MP3, MPEG, VOB, TS lejátszás, távoli elérés internetről, videoszerkesztés
  • Gyártó : Technisat
  • Tuner típusa : DVB-C
 
termék kép nagyítás

Technisat TechniCorder ISIO STC beltéri egység

Új top-fejleszétső quattro tuner rendszerű vevökészülék 2 sat , C és T tuner valamint internet csatlakozási lehetőség. Beépithető 2.5 hdd.
  • Gyártó : Technisat
  • Tuner típusa : DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T
 
termék kép nagyítás

Technisat Digit ISIO S beltéri egység


műholdas digitális TV és rádió vevő
Internet elérés, böngészés, interaktív tartalmak, HbbTV szolgáltatás (az aktuális TV műsorral kapcsolatos információkat gyűjti össze), online videótéka, stb...
ISIO Live! szolgáltatás: Egy portál ahol minden fontos szoftverfrissítést megtalál, extra szolgáltatásokkal és programokkal, kiegészítőkkel
Kiterjesztett ISIO szolgáltatások: HbbTV, TechniMatic, AutoInstall, TechniFamily
Dupla tuner: Akár két műsort is nézhet egyszerre (kép a
  • Gyártó : Technisat
  • Tuner típusa : DVB-S
 
termék kép nagyítás

Technisat Technistar S2 beltéri egység

DVR (Digitval Video Recorder) és TimeShift funkció: Minőségromlás nélkül rögzítheti a TV és rádió adásokat (akár előre beprogramozva egy-egy műsort), megállíthatja és visszatekerheti az élő adást.
UPnP: Könnyedén összeköthető az otthoni hálózattal és multimédiás eszközökkel (számítógép, HiFi, médialejátszó, fényképezőgép, videókamera)
Számos csatlakozás, többek között Ethernet, USB 2.0, HDMI, SCART
CI+ modulfogadó és beépített Conax kártyaolvasó
A készülék egyszerűen csatlakoztatható otthoni
  • Gyártó : Technisat
  • Tuner típusa : DVB-S2
 

Találatok száma: 5 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Beltéri egység(set top box) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beltéri egység(set top box) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.