Strong Beltéri egység(set top box)

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Strong SRT 8114 beltéri egység

Sokoldalú szolgáltatásokkal a nagyszerű szórakozásért!

Az SRT 8114 nagy teljesítményű DVB-T vevőkészülék a digitális szabadon fogható TV és rádió műsorok vételéhez kültéri vagy szobaantennával. Kiváló Dolby® Digital Plus hangzást és hihetetlenül éles képet kínál. Élvezze a többnyelvű menüt és a HD képernyő kijelzést. A kényelmi szolgáltatások, mint az Elektronikus Műsorkalauz, kedvenc listák, szülői zár, gyors és könnyű üzembehelyezés teszik tökéletes választássá.


Termék áttekintés
  • Gyártó : Strong
  • Tuner típusa : DVB-T
 
termék kép nagyítás

Strong Primasat II FTA beltéri egység

Digitális műholdvevő szabadon fogható adások vételéhez. A legolcsóbb műholdvevő a piacon.

A legjobb választás azok számára, akik egy gyorsan telepíthető, kényelmesen és könnyen használható digitális Free-To-Air műholdvevőt szeretnének. Előre programozott csatornák ASTRA, 4000 csatornás memória kapacitás, digitális hangkimenet koaxiális kimeneten keresztül, EPG jelenlegi / következő műsor, 8 kedvenclista, 10 időzítő és még sok más.

4000 csatornás memória kapacitás (64 műhold)
Gyors és
  • Gyártó : Strong
  • Tuner típusa : DVB-S
 
termék kép nagyítás

Strong SRT 7006 beltéri egység

Az új SRT 7006 digitális HD műholdvevő a szabadon fogható adások vételére, modern megjelenést, és lenyűgöző funkciókat kínál miden nézőnek. A már megszokott USB port, multimédia lejátszást biztosít. 8 beállítható időzítéssel emlékeztetheti magát a kedvenc műsoraira. A már megszokott funkciók sem maradtak ki, például Elektronikus Műsorújság (EPG), Szülői felügyelet, csatornák szerkesztése. Fedezze fel a fejlett vételi technológiát a STRONG
  • Gyártó : Strong
  • Tuner típusa : DVB-S DVB-S2
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Beltéri egység(set top box) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beltéri egység(set top box) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.