Levehető alőlap Memóriakártya Akai Autórádió, fejegység

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Akai ACA10 autórádióAz Akai ACA10 egy csúcsmodern autórádió univerzális formatervezéssel, amely olyan megszokott funkciókat is tartalmaz, mint az FM rádió, vagy éppen az RDS funkció.

Ezenkívül az autórádió rendelkezik bluetooth interface-szel és mikrofonnal is, amely zenék felvételére, vagy hívások lebonyolítására is alkalmas vezetés közben.

A modern funkcionalitást képviseli az SD és USB nyílás, amelyeken keresztül közvetlenül játszhatunk le zenét USB és SD adathordozókról. További audio berendezéseket (pl.
  • Lejátszható médiumok : Memóriakártya USB
  • Extrák : Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner
  • Lejátszható formátumok : MP3 WMA
 

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Autórádió, fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autórádió, fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.