RDS tuner Vieta Autórádió, fejegység

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Vieta VC-HA3000BT autorádió

A Vieta VC-HA3000BT egy funkciókban gazdag autórádió klasszikus dizájnnal, mely a hagyományos rádiók funkcióit kapcsolja össze, mint FM/AM vétel az aktuálisan legjobb technikával bíró RDS funkcióval.
Ezért van android applikáció által kezelhető bluetooth felület az előlapján beépített mikrofonnal, mely egyrészt zenelejátszásra szolgál, másrészt a headset részét képezi.
Elülső USB és SD nyílásain keresztül MP3 számokat képes lejátszani memória adahordozókról, SD kártyákról, MP3 lejátszókról és
  • Lejátszható médiumok : Memóriakártya USB
  • Extrák : Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
  • Lejátszható formátumok : MP3
 

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Autórádió, fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autórádió, fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.