Levehető alőlap USB OneConcept Autórádió, fejegység

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

oneConcept MD-410 autórádió

A ONEconcept MD -410 egy közepes világ ügyes AM / FM autórádió , fantasztikus ár-érték arány , amely szakosodott foglalkozó mobil audio alkatrészeket.

Ebben az értelemben , az autórádió elülső beépített USB és SD bemenet, valamint egy ugyanilyen fej elsüllyedt AUX bemenet , amely összekapcsolja a ONEconcept MD -410 hordozható audio eszközök , például MP3-lejátszó , USB pendrive és SD kártyákat kínál. Használata MP3 gyűjtemény gyorsan és hatékonyan a kényelmes működtetés távirányítóval.

A
  • Lejátszható médiumok : Memóriakártya USB
  • Extrák : Levehető alőlap
  • Lejátszható formátumok : MP3
 
termék kép nagyítás

oneConcept MD-590 autórádió

A OneConcept MD-590 egy kiváló ár-érték arányú praktikus FM rádió, melyet hordozható audio elemekkel való együttműködésre fejlesztettek ki.
A készülék elöl elhelyezett USB és SD bemenetekkel van ellátva MP3 felvételek USB kulcsokról és SD kártyákról való közvetlen lejátszására és AUX bemenettel külső elemek, mint notebook-ok, CD lejátszók stb. csatlakoztatására.
Funkciók szempontjából a modern hangforrásokat helyezi előtérbe, és ez nem csak az árán, de élettartamán is meglátszik.
Ugyanis a CD-s
  • Lejátszható médiumok : Memóriakártya USB
  • Extrák : Levehető alőlap
  • Lejátszható formátumok : MP3
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Autórádió, fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autórádió, fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.