Levehető alőlap USB Majestic Autórádió, fejegység

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Majestic SD 236 autórádióA Majestic SD 236 egy univerzális autórádió, amely mobil audio tartozékok kezelésére szakosodott.

A Majestic autórádiónak három érintkezési pontja van. Az USB és SD bemeneteken keresztül elérhetővé válnak nagykapacitású adathordozók (SD memóriakártyák, USB MP3 lejátszók, USB meghajtók) MP3 könyvtárai is. Minden egyéb hangforrást a jack csatlakozós AUX bemenet segítségével csatlakoztathatunk. A bluetooth interface-nek és a beépített mikrofonnak köszönhetően az autórádió kihangosítóként is
  • Lejátszható médiumok : Memóriakártya USB
  • Extrák : Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
  • Lejátszható formátumok : MP3
 
termék kép nagyítás

Majestic SCD330MP3 autórádió

Ügyes autorádió USB-, SD- és AUX bemenettel. Varázsoljon autójából nappalit a Majestic Italien vállalat segítségével.

A Majestic vállalatnak sikerült az, ami másnak eddig nem - elegáns csomagolásban okos ötletek - és mindez jutányos áron.

A SCD300MP3 autórádio mindenekelőtt USB-, SD- és AUX bemeneteivel tűnik ki, amelyek segítségével csatlakoztathatja az autorádióhoz a megfelelő CD lejátszókat, MP3 lejátszókat, USB kulcsokat stb. Tökéletes autórádió a mozgékony életmódhoz.

Ezúttal különösen
  • Lejátszható médiumok : CD Memóriakártya USB
  • Extrák : Levehető alőlap RDS tuner Távirányító Text kijelzés
  • Lejátszható formátumok : MP3
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Autórádió, fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autórádió, fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.