M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kedvenc zenéit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC kártyán, vagy PENDRIVE-on, melyet a lejátszóhoz csatlakoztatva azonnal élvezheti azokat. Ezeknek az eszközöknek a tárolókapacitása is jóval Teljes leírás >

Termékleírás

Kedvenc zenéit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC kártyán, vagy PENDRIVE-on, melyet a lejátszóhoz csatlakoztatva azonnal élvezheti azokat. Ezeknek az eszközöknek a tárolókapacitása is jóval nagyobb mint a korábban használt CD lemezeknek, melyekkel szemben számos további előny az InnoCD számára írható: Nem kell tovább vesződnie a CD lemezek tárolásával, írásával, a karcos lemez miatt nem válik a zene élvezhetetlenné, nem ugrál.USB/SD kártyaTámogatott adathordozók:     USBdrive/SD/MMC Támogatott formátumok:     MP3 Sztereo egyensúly:     <= 3 dB Csatorna áthallás:     <= 22 dB Jel/zaj viszony:     >= 50 dBRádióFrekvencia:     87,5 – 108 MHz Érzékenység:     >= 26 dB Jel/zaj viszony:     >= 45 dBÁltalánosFeszültség(-):     DC +12V Zenei teljesítmény:     4x40W Audio kimenetek:     2 RCA Impedancia:     4-8 Ohm Méret:     180x52x120mm (SZxMxH)

Az olcsó.hu M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval szürke (39710GY) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval szürke (39710GY) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.