Klarstein Hopfenthal, arany, sörcsap, CO2 nélkül,


46.990 Ft

A Klarstein Hopfenthal sörcsappal a friss ízű sört közvetlenül a hordóból kapjuk. Bármelyik is legyen a kedvence, márkától és a sör típusától függetlenül, ez a sörcsap minden standar Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Hopfenthal sörcsappal a friss ízű sört közvetlenül a hordóból kapjuk. Bármelyik is legyen a kedvence, márkától és a sör típusától függetlenül, ez a sörcsap minden standard 5 literes party hordóhoz megfelelő. A halk zajú beépített hűtőegység 4,5 °C-ra hűti le a szomjoltó malátalét. A jól olvasható LED kijelző mutatja a sör hőmérsékletét. A kompresszorból érkező gáz nyomása állítható, ennek köszönhetően mindig ellenőrzésünk alatt tarthatjuk annak optimális adagolását. Így minden pohár egy frissítő élmény lesz. A Hopfenthal sörcsapot gyorsan és komplikációk nélkül szedhetjük szét a következő csapolásig. Előtte elmoshatjuk - akár mosogatógépben is. Csapoljon, mint egy igazi profi. A Klarstein Hopfenthal sörcsap bármikor eloltja a szomját.

Az olcsó.hu Klarstein Hopfenthal, arany, sörcsap, CO2 nélkül, 5 literes árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Hopfenthal, arany, sörcsap, CO2 nélkül, 5 literes vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások