Russell Hobbs 21420-70 Mode Black kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ha kedveli a modern stílust a Mode vízforralót Önnek találták ki! Az elegáns, fekete borítás, működés közben világító betétekkel, minden konyhában magára vonzza a tekintetet. Teljes leírás >

Termékleírás

Ha kedveli a modern stílust a Mode vízforralót Önnek találták ki! Az elegáns, fekete borítás, működés közben világító betétekkel, minden konyhában magára vonzza a tekintetet.

Az 1,7 literes kapacitásnak köszönhetően akár 6 csésze vizet is forralhatunk vele, ezért kitűnő választás otthonra vagy az irodai konyhába. A Mode vízforraló 360-osalappal rendelkezik, ezért a jobb- és balkezesek is könnyedén használhatják. Az alap egy beépített vezetéktárolóval rendelkezik, így ha nem használja, a vezeték "eltűntethető".


2 év garancia
Speciálisan kialakított kiöntő
Vízszintkijelző

Gyártó
Russell Hobbs
Típus
filteres kávéfőző
Víztartály
1.7 l

Az olcsó.hu Russell Hobbs 21420-70 Mode Black kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 21420-70 Mode Black kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.