Jura IMPRESSA J9.2 One Touch kávégép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csúcsminőségű, ragyogóra polírozott fehér műanyag burkolat, Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn, Professzionális Auto-cappuccino-habosító, Állítható magasságú tejhab Teljes leírás >

Termékleírás

Csúcsminőségű, ragyogóra polírozott fehér műanyag burkolat, Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn, Professzionális Auto-cappuccino-habosító, Állítható magasságú tejhabadagoló az optimális tejhabkészítéshez, Állítható szélességű kávéadagoló bármilyen nagyságú kávéscsészéhez, 11 különböző kávétermék, köztük a Latte Macchiatto és Cappuccino elkészítése mindössze egy gomb használatával, Tartozékos rekesz 2 fúvókával, Nemesacél hőszigetelő tejtartály, Izlésesen megvilágított készítmény gombok.

Gyártó
Jura
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Jura IMPRESSA J9.2 One Touch kávégép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jura IMPRESSA J9.2 One Touch kávégép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.