Hajdu ZV 120 bojler


70.370 Ft -tól

melegítési mód: elektromos melegvíz hőmérséglete szabályozható Űrtartalom: 120 liter méretek: 528 x 1030 mm max üzemi nyomás: 7 bar teljesítmény: 1,8 kw felfűtési idő 65 c-ra: 4,2 óra Teljes leírás >

Termékleírás

melegítési mód: elektromos melegvíz hőmérséglete szabályozható Űrtartalom: 120 liter méretek: 528 x 1030 mm max üzemi nyomás: 7 bar teljesítmény: 1,8 kw felfűtési idő 65 c-ra: 4,2 óra vízcsatlakozás: g1/2" készenléti energia: 2,3 kwh/24h a falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, zártrendszerű készülékek egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. a tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. a felszerelés csak vízszintes helyzetű lehet. a készülékek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez. a tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. a kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be, legfeljebb 80 oc-ra. mind a készülék élettartama (vízkövesedés), mind az energiatakarékosság szempontjából célszerű a vízmelegítőt kb. 60 oc-on üzemeltetni, s ennek alapján kell megválasztani a tároló űrtartalmát. magasabb hőmérsékletet csak meg növekedett melegvíz igény (pl. vendégek érkezése) esetén célszerű beállítani. a készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. a hajdu zrt. termékeire 2 év teljes körű garanciát vállal. a 2 év jótálláson túl a zártrendszerű elektromos tárolók tartályaira további 5 év, a szabadkifolyású vízmelegítő és gázkészülékek tartályaira 3 év többlet garanciát vállal.

Gyártó
Hajdu
Űrtartalom
120 liter
Teljesítmény
1.8 kW
Üzem
Elektromos

Az olcsó.hu Hajdu ZV 120 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdu ZV 120 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások