Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 743 db / 25 oldalon
termék kép nagyítás

Papp Emese: Porcukor és habverő - Sütemények kezdőknek és haladóknak

A nagy sikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője, Papp Emese megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi a tökéletes piskóta és kelt tészta titka, mit süthetünk, ha csak fél óránk van, és az is, miként készíthetünk olyan születésnapi tortát, amitől mindenkinek leesik az álla. A könyvet kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, mindenki talál benne neki tetsző receptet, legyen szó klasszikus süteményről vagy egy modernebb íz- és A nagy sikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője, Papp Emese megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi a tökéletes piskóta és kelt tészta » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Fondü és raklett

Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás. Mindkettő jól előkészíthető és ízlés szerint összeállítható, tartson az összejövetel akár órákon át is. A könyvünkben található új receptek - a keleti fondütől vagy a tészta-sonka raklettől kezdve a csokoládégyümölcs fondüig - sok vidám, hangulatos órát ígérnek. Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás. Mindkettő jól előkészíthető és ízlés » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dom Ramsey: Csokoládémánia - Különleges receptek - Kézműves csokoládék

Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Főzzünk ma oroszul!

Komarovszkaja Ljudmilla Főzzünk ma oroszul! antik (Kossuth Könyvkiadó), 1989 106 o., puha kötés, jó állapotú 620.- Komarovszkaja Ljudmilla Főzzünk ma oroszul! antik (Kossuth Könyvkiadó), 1989 106 o., puha kötés, jó állapotú 620.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Paul Gayler: Hamburgerek - A barbecue ranch burgertől a miszós lazacburgerig

Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, ,,full extrás" burgerig. Paul segít visszahelyezni a burgert méltó helyére: a családi asztalokra. A világ legjobb szakácsainak közreműködésével, az izgalmas szószok, saláták, köretek receptjeivel a siker Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Michelle Keogh: Házi aszalás - Aszalógéppel készíthető finomságok

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan 75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Levesek - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mondókáskönyv - Könyv és tányéralátét egyben

Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek is használhatók. 3 cím jelent meg egy időben: - A JÓ ÉTEL ÖSSZEHOZ - 48 zöldséges recept, 6x8 színes alátét - MONDÓKÁSKÖNYV - 48 mondóka és gyerekvers 6x8 színes alátét - MONET: TAVIRÓZSÁK - 48 oldal Monet világáról, 6x8 színes alátét Gasztronómia, mondókák, művészet - a család minden tagja Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Sandra Mahut: Nutella - Receptek édesszájúaknak

A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak! A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország - 30 varázslatos keksz, sütemény és házikó

Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept segítségével a konyhából valóságos mézeskalács mesevilágot alkothatunk. A mézeskalácsokból lehet uzsonnás dobozba való tökéletes tízórai, a barátoknak teázáskor felszolgálható nassolnivaló, ajándéknak szánt sütemény vagy éppen ünnepi alkalmakkor kínált pazar édesség is. Nem kell mást tennie, csak követnie a Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 erdélyi étel - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mária Hajková - Grill, kukta és alufólia a konyhában

Mária Hajková Grill, kukta és alufólia a konyhában antik (Madách Könyv- és Lapkiadó), 1987 150 o., puha kötés, jó állapotú borító picit kopottas 560.- Mária Hajková Grill, kukta és alufólia a konyhában antik (Madách Könyv- és Lapkiadó), 1987 150 o., puha kötés, jó állapotú borító picit kopottas 560.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó Zita - Szalisznyó Tibor - Kocsis Bálint: Retro - újratöltve - Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben!

Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna emléke az iskolai menza sajátos ízvilágáról - akár jó, akár rossz -, mely mindennapi rendszerességével meghatározó élményként nyomta rá bélyegét az ízlelőbimbóinkra? Gyorsan változó életünk vajon képes volt-e elfeledtetni velünk ezeket az ízeket? Érezzük-e az erős késztetést egy-egy aroma hatására, Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Liptai Claudia - Pataki Ádám: Édeskettes - 20 jó barát, 40 desszert és egy szerelem

Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti magában is jelentheti a boldogságot, és felidézheti a gyermekkort, csupa kedves és szép emléket, jó barátokat, közös együttléteket, a nagymamák titkos receptjeit. Liptai Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Róka Ildikó: A disznóvágás ételei - Böllérjózanító és a többiek - Ízőrzők 4. kötete

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 4. kötete. Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt ,,Ízőrzőkcímű televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekben A negyedik Ízőrzők szakácskönyvsorozat 4. kötete. Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt ,,Ízőrzőkcímű televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Adventi hangulat - Könyv és tányéralátét egyben

A gasztrokönyv új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben. A gasztronómia, gyerekversek, művészet, irodalom - sorozatban a család minden tagja megtalálja a kedvére való olvasmányt, ráadásul a könnyedén leválasztható lapok tányéralátétként is díszíthetik a családi asztalt. Az új, adventi gasztrokönyv 6 x 8 hangulatos adventi, karácsonyi tányéralátétet tartalmaz, 7 karácsonyi novellával a hátoldalon. A gasztrokönyv új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben. A gasztronómia, gyerekversek, művészet, irodalom - sorozatban a család minden tagja megtalálja a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lajos Mari - Hemző Károly: 99 palacsinta - 33 színes ételfotóval

Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra csúsztatva - falatka, előétel, levesbetét, köret, egytálétel, desszert vagy fenséges torta formájában. A variációk száma szinte végtelen, mindenkit arra buzdítanék, hogy kísérletezzen, alkosson új változatokat, saját specialitásokat. (Lajos Mari) Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra csúsztatva - » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Horváth Eszter: Desszertőrült

Horváth Eszter cukrász, cukrász, a népszerű Sugar! Cukrászdák megálmodója. Desszertőrült című, kifejezetten kezdőknek szánt könyvével az a célja, hogy bebizonyítsa: igenis mindenki tud fantasztikus desszertkölteményeket készíteni! Nem kell hozzá más, mint megfelelő alapok (néhány tészta, töltelék és krém receptje, pár trükk és fogás ismerete), valamint némi játékos hajlam, és bárki összeállíthatja a leginkább kedvére való süteményt, tortát, pohárkrémet vagy más desszertet. A legegyszerűbb alapok Horváth Eszter cukrász, cukrász, a népszerű Sugar! Cukrászdák megálmodója. Desszertőrült című, kifejezetten kezdőknek szánt könyvével az a célja, hogy bebizonyítsa: igenis mindenki tud fantasztikus » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Süssünk olajsütőben!

Huba Zsuzsa, Stadler Mari Süssünk olajsütőben! antik (Keravill), é.n. 105 o., puha kötés, jó állapotú 300.- Érdemes-e olajsütőt venni? -- kérdezik az utóbbi időben azok, akik érdeklődnek a legmodernebb konyhatechnikai módszerek iránt, akik szívesen látják a modern gépeket a konyhájukban. A válasz egyértelműen: igen. De csak akkor, ha jól tudunk bánni vele. Huba Zsuzsa és Stadler Mari előző, mikrohullámú sütőről írt nagysikerű könyvükben már bebizonyították hogy a konyha szakértői. A ,,Süssünk Huba Zsuzsa, Stadler Mari Süssünk olajsütőben! antik (Keravill), é.n. 105 o., puha kötés, jó állapotú 300.- Érdemes-e olajsütőt venni? -- kérdezik az utóbbi időben azok, akik érdeklődnek a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Marnie Old: Jó borok - Kóstolási tanfolyam

A Jó borok újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát - ábráiról egy pillantással leolvasható és felfogható az, amiről más boros könyvek csak leírásokat adnak. Tanuljuk meg, hogyan beszéljünk a borról, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, és hogyan tároljuk, majd szervírozzuk a borokat ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük. Fedezzük fel a fehérborok, vörösborok és rozék teljes választékát a könyv illusztrációi segítségével és otthoni borkóstolással. Ismerjük meg a A Jó borok újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát - ábráiról egy pillantással leolvasható és felfogható az, amiről más boros könyvek csak leírásokat adnak. Tanuljuk meg, hogyan beszéljünk » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Barbecue ételek - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák - Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Jamie Oliver: Otthonos ízek - 100 klasszikus recept - szeretteid örömére

Ebben a gyönyörű könyvben a legfinomabb, legínycsiklandóbb új receptjeimet találod. Jelszavam itt: az otthonos ízek. A receptek többsége a 15 vagy 30 percesekhez képest nem éppen szupergyors: hosszú nyári estékre, begubózós téli napokra, hétvégékre, nagy társasági és családi összejövetelekre, ünnepekre való. Ehhez a könyvhöz olyankor nyúlsz majd, ha valami igazán különlegesre vágysz - ezek a receptek az élvezkedésről szólnak. A gyerekkori ízek világát idézik, a házi kosztot, a nosztalgikus Ebben a gyönyörű könyvben a legfinomabb, legínycsiklandóbb új receptjeimet találod. Jelszavam itt: az otthonos ízek. A receptek többsége a 15 vagy 30 percesekhez képest nem éppen szupergyors: hosszú » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Sütés, párolás burokban - Alufóliában vagy sütőzacskóban

Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, eredeti ízek megőrzésének, és a zsiradékkal való takarékoskodásnak. Fóliában sütni rendkívül egyszerű is. Bizonyság erre a könyvünkben található több mint 40, Dr. Oetker által kipróbált, számunkra is biztosan sikeres recept. Ízelítőül a tartalomból: tűzdelt báránycomb alufóliában, mustáros Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Coca Cola - A szakácskönyv

A Coca-Cola a világ egyik legismertebb márkaneve, naponta közel 1,7 milliárd adag fogy belőle. A könyv ennek a több mint 125 éve töretlen népszerűségnek örvendő üdítőitalnak a történetét mutatja be, ezen kívül 30, a Coca-Cola felhasználásával készült étel receptjét kínálja a levesektől kezdve a különféle húsételeken keresztül a desszertekig és koktélokig. A Coca-Cola a világ egyik legismertebb márkaneve, naponta közel 1,7 milliárd adag fogy belőle. A könyv ennek a több mint 125 éve töretlen népszerűségnek örvendő üdítőitalnak a történetét mutatja be, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Frank Júlia: A legfinomabb ételek sertéshúsból

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást. A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Laci bácsi receptgyűjteményéből - Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava

Benke László Laci bácsi receptgyűjteményéből Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava antik (MediaM Complete artworks), 2001 110 o., kemény kötés, jó állapotú 1600.- Benke László Laci bácsi receptgyűjteményéből Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava antik (MediaM Complete artworks), 2001 110 o., kemény kötés, jó állapotú 1600.- » Termék lap
 

Találatok száma: 743 db / 25 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.