Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 701 db / 24 oldalon
termék kép nagyítás

Sandra Mahut: Nutella - Receptek édesszájúaknak

A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak! A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bernhard Gahm - Hurka, kolbász, szalámi

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan 75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Monet - Tavirózsák - Könyv és tányéralátét egyben

Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek is használhatók. 3 cím jelent meg egy időben: - A JÓ ÉTEL ÖSSZEHOZ - 48 zöldséges recept, 6x8 színes alátét - MONDÓKÁSKÖNYV - 48 mondóka, 6x8 színes alátét - MONET: TAVIRÓZSÁK - 48 oldal Monet világáról, 6x8 színes alátét Gasztronómia, mondókák, művészet - a család minden tagja megtalálja a kedvére Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Horváth Ilona - Szakácskönyv

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltünt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit. Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Fondü és raklett

Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás. Mindkettő jól előkészíthető és ízlés szerint összeállítható, tartson az összejövetel akár órákon át is. A könyvünkben található új receptek - a keleti fondütől vagy a tészta-sonka raklettől kezdve a csokoládégyümölcs fondüig - sok vidám, hangulatos órát ígérnek. Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás. Mindkettő jól előkészíthető és ízlés » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nigella Lawson: Nigella ünnepi lakomái 2. - Ételek és ünnepek

A Nigella ünnepi lakomái 2. szintén a családi étkezésekről, a hivatalos ünnepekről és a bensőségesebb örömökről szól - arról, miként ünnepelhetjük meg mindennapi apró örömeinket, no és persze a nagyobb alkalmakat is. A 2. kötet oldalain is számtalan fontosabb eseményt találhatunk a gyerekzsúrtól az esküvőig, a baráti partitól a Halloweenig, a böjttörés ünnepétől a zsidó újévig... A szívet-lelket melengető, mégis üdítően egyszerű, no és persze rendkívül ötletgazdag Nigella ünnepi lakomái minden A Nigella ünnepi lakomái 2. szintén a családi étkezésekről, a hivatalos ünnepekről és a bensőségesebb örömökről szól - arról, miként ünnepelhetjük meg mindennapi apró örömeinket, no és persze a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó László - Liptai Zoltán: Mesés süteményeskönyv - Játék a konyhában

Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A kötetben szereplő mesék hőseinek kedvenc finomságait mesterszakácsaink részletekre kiterjedő igényességgel készítették el, és ajánlják minden jelenlegi és leendő konyhatündér figyelmébe. Míg a sütemények elkészülnek, bőven jut idő egy kis közös játékra, nevetésre, így a gyerekek játszva lehetnek aktív Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dom Ramsey: Csokoládémánia - Különleges receptek - Kézműves csokoládék

Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Ízletes sütemények - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a sütés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes alkotásokkal lephetjük meg barátainkat és családunkat. A kötetben szereplő 60 egyszerű recept mutatós illusztrációkkal és leírásokkal könnyen érhető és Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kövi Pál - Erdélyi lakoma

Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és mégis meglepően új összeállításban jelentkező gasztronómiai kötetünk megálmodója és megvalósítója - Kövi Pál? Miként került a romániai magyar írók, az erdélyi magyar szépírás egyik műhelyébe, az Igaz Szó szerkesztőségébe, ahol kérésének megfelelően évekkel ezelőtt, nem terített asztalhoz ültettük, Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó Zita - Szalisznyó Tibor - Kocsis Bálint: Retro - újratöltve - Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben!

Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna emléke az iskolai menza sajátos ízvilágáról - akár jó, akár rossz -, mely mindennapi rendszerességével meghatározó élményként nyomta rá bélyegét az ízlelőbimbóinkra? Gyorsan változó életünk vajon képes volt-e elfeledtetni velünk ezeket az ízeket? Érezzük-e az erős késztetést egy-egy aroma hatására, Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Korpádi Péter: Szentesi Szárnyaskönyv

Amikor az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, amely különféle baromfiakból készült ételek receptjeit és fotóit tartalmazza, nemcsak a gasztronómia ínycsiklandozó kreációival találkozik, amelyeket hamarosan a saját asztalán is viszontlát, hanem hírt kap egy különös, sok évezredes történetről is, amelyről nemigen szólnak a krónikák. A baromfiakról ugyanis, amelyeknek húsa, mája, tepertője, apróléka olyan sok élvezetet szerez az embereknek évezredek óta, nem sok jó szót ejtünk általában. (...) Csak Amikor az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, amely különféle baromfiakból készült ételek receptjeit és fotóit tartalmazza, nemcsak a gasztronómia ínycsiklandozó kreációival találkozik, amelyeket » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Villámgyors grillezés

Jó idő ígérkezik? Barátok jelentették be magukat? Vagy egyszerűen csak kedvük támadt grillezni? A könyv segítségével nem gond reggel eldönteni, mi legyen a grillvacsorán. Negyvennél is több villámreceptet kínálunk hús, hal, zöldségek grillezésére, melyeket különböző kenyerek, saláták, mártások és pácok egészítenek ki. Egyetlen fogás elkészítése sem tart 30 percnél tovább. Így gondtalanul élvezhetjük a nyári pikniket a kertben. Jó idő ígérkezik? Barátok jelentették be magukat? Vagy egyszerűen csak kedvük támadt grillezni? A könyv segítségével nem gond reggel eldönteni, mi legyen a grillvacsorán. Negyvennél is több » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Levesek - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

báró Bornemissza Elemérné Szilvássy Karola: Receptek - Az erdélyi főúri konyha titkai (LI)

Magyarországon először jelenik meg e kulináris-művelődéstörténeti kuriózum, melyet Bánffy Miklós múzsája, Szilvássy Karola állított össze. Milyen volt egy erdélyi kastélybeli ebéd? Hála a szerzőnek a Richelieu-pulyka erdélyi készítési módját most már bárki tudhatja, csak éppen kedvünk, időnk és hozzávalónk legyen a reprodukálásához. Leírja a nyúl- és libamájpástétomot, a citromos-tejfölös nyelvet, a bechameles roulade-ot, a narancsos tormát vagy a boros-paradicsomos sauce-t. Talán más Magyarországon először jelenik meg e kulináris-művelődéstörténeti kuriózum, melyet Bánffy Miklós múzsája, Szilvássy Karola állított össze. Milyen volt egy erdélyi kastélybeli ebéd? Hála a szerzőnek a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Hemző Károly - Lajos Mari: 99 mákos-diós édesség - 33 színes ételfotóval

Élénken él emlékezetemben egy valahai fiatalember töredelmes vallomása, mely szerint számára az a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha egy nagy tepsinyi egyszemélyes mákos bejglit kap. Hogy az milyen? Olyan, mint az igazi, csak sokkal kisebb, és marokra fogva, apró harapásokkal lehet bekebelezni. A fiatalember azóta már ifjú nagypapa, aki boldogan tüsténkedik a konyhában, elsősorban kenyér- és süteménysütésben jeleskedik, különös tekintettel a mákos változatokra... A mákimádat jelenségével gyakran Élénken él emlékezetemben egy valahai fiatalember töredelmes vallomása, mely szerint számára az a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha egy nagy tepsinyi egyszemélyes mákos bejglit kap. Hogy az milyen? » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 erdélyi étel - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Római tál - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Erdélyi Z. Ágnes: Fakanállal a Balatonfüred-csopaki borvidéken - Ételek és történetek*

A Balaton hangulata különös és megismételhetetlen, mindenki őriz magában róla fiatalkori vagy akár későbbi emlékeket. Nyáron a napsütés, a tó kékes-zöldes színei, a víz csobogása, télen a nádasok susogása, a hóval lepett táj fehérsége tölti el szívünket gyönyörűséggel. Ki tudja megítélni, északról lenyűgözőbb-e a vitorlásokkal telitűzdelt víztükör panorámája, vagy délről a helyek bámulatos sziluettje, középen Tihany tornyaival? A Balaton sorsa évszázadok óta egybeforrott a szőlőkkel és a A Balaton hangulata különös és megismételhetetlen, mindenki őriz magában róla fiatalkori vagy akár későbbi emlékeket. Nyáron a napsütés, a tó kékes-zöldes színei, a víz csobogása, télen a nádasok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 saláta és hidegtál - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. A mesterszakáccsal munka közben lépésről lépésre készíthetjük el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. A kötetben csokorba szedett hidegtálak és saláták külön-külön is elkészíthetők, de a receptek mellett az is megtalálható, hogy melyik salátát melyik hidegkonyhai étellel párosítva ajánljuk. Reméljük, hogy a színpompás képek Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. A mesterszakáccsal munka közben lépésről lépésre készíthetjük el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Buday Péter: Egyszerűen Buday

Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az étkezdei étel. Ezek az ételek abban hasonlítanak, hogy a látszat ellenére is egyszerűen elkészíthetők. Van még egy közös nevezőjük. Én nagyon szeretem mindegyiket, mert nagyon finomak, és én ízfüggő vagyok. Ebben a szakácskönyvben olyan ételeket írtam le, amelyeket otthon is könnyen el lehet készíteni, és ezzel egy Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az étkezdei étel. Ezek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Yotam Ottolengh: Vegetáriánus finomságok - Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző Yotam Ottolenghi a főzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyűjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült. Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötődéséből és az alapanyagok iránti végtelen szeretetéből táplálkozik. Ő maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző Yotam Ottolenghi a főzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyűjtemény 120 » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mária Hajková - Grill, kukta és alufólia a konyhában

Mária Hajková Grill, kukta és alufólia a konyhában antik (Madách Könyv- és Lapkiadó), 1987 150 o., puha kötés, jó állapotú borító picit kopottas 560.- Mária Hajková Grill, kukta és alufólia a konyhában antik (Madách Könyv- és Lapkiadó), 1987 150 o., puha kötés, jó állapotú borító picit kopottas 560.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Paul Gayler: Hamburgerek - A barbecue ranch burgertől a miszós lazacburgerig

Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, ,,full extrás" burgerig. Paul segít visszahelyezni a burgert méltó helyére: a családi asztalokra. A világ legjobb szakácsainak közreműködésével, az izgalmas szószok, saláták, köretek receptjeivel a siker Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország - 30 varázslatos keksz, sütemény és házikó

Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept segítségével a konyhából valóságos mézeskalács mesevilágot alkothatunk. A mézeskalácsokból lehet uzsonnás dobozba való tökéletes tízórai, a barátoknak teázáskor felszolgálható nassolnivaló, ajándéknak szánt sütemény vagy éppen ünnepi alkalmakkor kínált pazar édesség is. Nem kell mást tennie, csak követnie a Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Michelle Keogh: Házi aszalás - Aszalógéppel készíthető finomságok

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Liptai Claudia - Pataki Ádám: Édeskettes - 20 jó barát, 40 desszert és egy szerelem

Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti magában is jelentheti a boldogságot, és felidézheti a gyermekkort, csupa kedves és szép emléket, jó barátokat, közös együttléteket, a nagymamák titkos receptjeit. Liptai Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak. Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az » Termék lap
 

Találatok száma: 701 db / 24 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.