Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 874 db / 30 oldalon
termék kép nagyítás

Adventi hangulat - Könyv és tányéralátét egyben

A gasztrokönyv új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben. A gasztronómia, gyerekversek, művészet, irodalom - sorozatban a család minden tagja megtalálja a kedvére való olvasmányt, ráadásul a könnyedén leválasztható lapok tányéralátétként is díszíthetik a családi asztalt. Az új, adventi gasztrokönyv 6 x 8 hangulatos adventi, karácsonyi tányéralátétet tartalmaz, 7 karácsonyi novellával a hátoldalon. A gasztrokönyv új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben. A gasztronómia, gyerekversek, művészet, irodalom - sorozatban a család minden tagja megtalálja a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Papp Emese: Porcukor és habverő - Sütemények kezdőknek és haladóknak

A nagy sikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője, Papp Emese megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi a tökéletes piskóta és kelt tészta titka, mit süthetünk, ha csak fél óránk van, és az is, miként készíthetünk olyan születésnapi tortát, amitől mindenkinek leesik az álla. A könyvet kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, mindenki talál benne neki tetsző receptet, legyen szó klasszikus süteményről vagy egy modernebb íz- és A nagy sikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője, Papp Emese megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi a tökéletes piskóta és kelt tészta » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Sütés, párolás burokban - Alufóliában vagy sütőzacskóban

Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, eredeti ízek megőrzésének, és a zsiradékkal való takarékoskodásnak. Fóliában sütni rendkívül egyszerű is. Bizonyság erre a könyvünkben található több mint 40, Dr. Oetker által kipróbált, számunkra is biztosan sikeres recept. Ízelítőül a tartalomból: tűzdelt báránycomb alufóliában, mustáros Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mondókáskönyv - Könyv és tányéralátét egyben

Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek is használhatók. 3 cím jelent meg egy időben: - A JÓ ÉTEL ÖSSZEHOZ - 48 zöldséges recept, 6x8 színes alátét - MONDÓKÁSKÖNYV - 48 mondóka és gyerekvers 6x8 színes alátét - MONET: TAVIRÓZSÁK - 48 oldal Monet világáról, 6x8 színes alátét Gasztronómia, mondókák, művészet - a család minden tagja Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Szászné Bene Ilonka - Erdélyi finomságok

Nagyon fontos dolognak tartom egy jó szakácskönyv megjelentetését a mai időkben, mikor a modern nőnevelés sokoldalúsága mind kevesebb időt enged a konyhaművészet gyakorlásának. Ezzel a mondattal kezdte 1928-ban e könyv ajánlását dr. Makkai Sándor református püspök felesége. Ez a megállapítás ma aktuálisabb, mint valaha. Több mint 750 receptet talál az olvasó ebben a könyvben, mely nem csupán szakácskönyv. Dédanyáink kortársa volt Szászné Bene Ilonka, aki a recepteket összegyűjtve háziasszonyi Nagyon fontos dolognak tartom egy jó szakácskönyv megjelentetését a mai időkben, mikor a modern nőnevelés sokoldalúsága mind kevesebb időt enged a konyhaművészet gyakorlásának. Ezzel a mondattal » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Péter Jánosné: Sütemények - Ünnepekre és hétköznapokra

A könyv közel 1000 receptet tartalmaz. Néhány sütemény többféle változatát is megtaláljuk. A sütni szeretők egyaránt találhatnak benne drágább és olcsóbb, édes és sós, időigényes és gyorsan elkészíthető sütemény és édesség recepteket. A könyv közel 1000 receptet tartalmaz. Néhány sütemény többféle változatát is megtaláljuk. A sütni szeretők egyaránt találhatnak benne drágább és olcsóbb, édes és sós, időigényes és gyorsan » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Saly Noémi: Semmiből is finomat - 100 régi-új recept

Hogy ki ne maradjon nagyanyáink legfontosabb titka: minden konyha első számú, elengedhetetlen hozzávalója a szeretet. És nem elég, ha az ebéd vagy vacsora ?címzettjeit? szeretjük: szeretni kell a piacot, az anyagokat, amelyekkel dolgozunk, és ha a lábasmosogatást nem is annyira, a munka végeztével összetakarított, tiszta konyhát meg a terített asztalt feltétlenül. A világ mindig úgy néz vissza ránk, ahogyan mi nézünk őrá. (Saly Noémi) A magyar konyha jelentős korszakait bemutató kultúrtörténeti Hogy ki ne maradjon nagyanyáink legfontosabb titka: minden konyha első számú, elengedhetetlen hozzávalója a szeretet. És nem elég, ha az ebéd vagy vacsora ?címzettjeit? szeretjük: szeretni kell a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Hegyesi József: A legújabb házi cukrászat kézikönyve

Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a jelent IV. kiadásban is közrebocsátani. Ez alkalommal a fösúlyt a helyes magyarságra fektettem az előző kiadásban előforduló magyartalanságokat kiküszöbölve, arra törekedtem, hogy a kifejezések ne csak érthetők, hanem lehetőleg magyarosak is legyenek. De számolva a czukrászat terén folyton fokozódó Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csokoládés édességek kiskönyvtára - 8 kötet díszdobozban - kis receptfüzettel

Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges díszdobozban. A recepteket a Larousse kiadó által felkért francia cukrászok és szakácsok írták. A könyvek tárolására szolgáló doboz apró fiókja saját receptfüzetet rejt, melybe mindenki beleírhatja saját, kedvenc receptjeit. Ajándéknak vagy saját magunk örömére egyaránt kiváló! A kötetek címei: -Régimódi csokoládék -Jeges csokoládék -Ínyenc csokoládék -Ropogós csokoládék -Csalóka csokoládék -Krémes Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges díszdobozban. A recepteket a Larousse kiadó által felkért francia cukrászok és szakácsok írták. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Erdélyi Z. Ágnes - Nichola Fletcher: Húsimádók könyve

Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét! Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat. Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben. Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét! Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bernhard Gahm - Hurka, kolbász, szalámi

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Soma Mamagésa: Afrodiziákumok - Az érzékletektől az érzékiségig - vágykeltő receptjeim gyűjteménye

Hogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális örömforrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal illusztrált, valóban kivételes kötetben tanítja meg az olvasóit. Sorait olvasva az afrodiziákum kifejezés új jelentést nyer; Soma ugyanis azt mutatja meg: bármely étel lehet vágykeltő, ha tudjuk a módját, hogyan kell elkészíteni. Ha tehát, kedves olvasó, elképzelésed sincs, miképpen kellene Hogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális örömforrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Gyors és könnyű ételek - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát segítik a fogások elkészítését lépésről lépésre követő fotók, valamint a hasznos tanácsok és ötletek. Hogy kevesebb időt kelljen a főzéssel tölteni, egyes ételek elkészítéséhez új módszereket javasolunk, míg másoknál a hagyományos ételek új, gyakorlatias átdolgozását ajánljuk. A praktikus és mindenre részletre Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát segítik a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

F. Horváth Ilona 99 receptje - Vegetáriánus ételek

Szerte a világon, így hazánkban is terjed a húsmentes táplálkozás divatja. A vegetáriánus étkezést egyesek vallási, filozófiai, mások egészségügyi megfontolásból választják. A vegetáriánus életmód nem azt jelenti, hogy le kell mondani a finom falatokról. Éppen ellenkezőleg: hús nélkül is számtalan, finomabbnál finomabb étel kerülhet a megterített asztalra. Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a vegetáriánus ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük Szerte a világon, így hazánkban is terjed a húsmentes táplálkozás divatja. A vegetáriánus étkezést egyesek vallási, filozófiai, mások egészségügyi megfontolásból választják. A vegetáriánus életmód nem » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Római tál - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország - 30 varázslatos keksz, sütemény és házikó

Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept segítségével a konyhából valóságos mézeskalács mesevilágot alkothatunk. A mézeskalácsokból lehet uzsonnás dobozba való tökéletes tízórai, a barátoknak teázáskor felszolgálható nassolnivaló, ajándéknak szánt sütemény vagy éppen ünnepi alkalmakkor kínált pazar édesség is. Nem kell mást tennie, csak követnie a Ebben a receptgyűjteményben mindenki talál valami kedvére valót, és a legkülönbözőbb sütési tapasztalattal rendelkező háziasszonyok is könnyen forgathatják. A sok-sok klasszikus és új recept » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 Vendégváró étel - Lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Michelle Keogh: Házi aszalás - Aszalógéppel készíthető finomságok

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kárai Dávid: 50 édesség amit el kell készítened

Emblematikus receptek gyűjteménye ez a könyv. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű éclair fánkig, vagy az indiai kedvenc gulab jamunig. Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztro magazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Emblematikus receptek gyűjteménye ez a könyv. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan 75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó László - Liptai Zoltán: Mesés süteményeskönyv - Játék a konyhában

Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A kötetben szereplő mesék hőseinek kedvenc finomságait mesterszakácsaink részletekre kiterjedő igényességgel készítették el, és ajánlják minden jelenlegi és leendő konyhatündér figyelmébe. Míg a sütemények elkészülnek, bőven jut idő egy kis közös játékra, nevetésre, így a gyerekek játszva lehetnek aktív Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tobai Róbert: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele

A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak - többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben elkészíthető ételek, hétköznapi és ünnepi fogások, bundás és töltött húsok, sőt még a férfiak kedvencei is. Tobai Róbert séf útmutatásával elsajátíthatjuk a profik trükkjeit, így otthon is ugyanolyan finom és különleges húsételeket tudunk készíteni, mint az éttermi szakácsok. A könyv kezdők és haladók A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak - többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 erdélyi étel - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Palacsinták könyve

Csizmadia László Palacsinták könyve antik (Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó), 1987 207 o., kemény kötés, szép állapotú 700.- Csizmadia László Palacsinták könyve antik (Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó), 1987 207 o., kemény kötés, szép állapotú 700.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Laci bácsi receptgyűjteményéből - Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava

Benke László Laci bácsi receptgyűjteményéből Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava antik (MediaM Complete artworks), 2001 110 o., kemény kötés, jó állapotú 1600.- Benke László Laci bácsi receptgyűjteményéből Szent Jakab, Kisasszony és Szent Mihály hava antik (MediaM Complete artworks), 2001 110 o., kemény kötés, jó állapotú 1600.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Buza Péter - Hajdu Edit - Hidvégi Violetta - Kozma Pál - Tarján Tamás - Werner János: A nagy KADARKAkönyv

(...) Könyvünk a Kadarka útját követi végig, szándékunk szerint felidézve történetét, bemutatva a szőlőnemesítő szakemberek mai álláspontját, néprajzi tanulmányok, könyv- és levéltári kutatások segítségével a borkészítés módját, specialitásait. (...) (részlet a Bevezetésből) (...) Könyvünk a Kadarka útját követi végig, szándékunk szerint felidézve történetét, bemutatva a szőlőnemesítő szakemberek mai álláspontját, néprajzi tanulmányok, könyv- és levéltári kutatások » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Koktélok - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Laci bácsi szakácskönyve

Varga László szerk. Laci bácsi szakácskönyve antik (Horizont Kiadó), é.n. 116 o., puha kötés, jó állapotú 460.- Varga László szerk. Laci bácsi szakácskönyve antik (Horizont Kiadó), é.n. 116 o., puha kötés, jó állapotú 460.- » Termék lap
 

Találatok száma: 874 db / 30 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.