Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 688 db / 23 oldalon
termék kép nagyítás

Sandra Mahut: Nutella - Receptek édesszájúaknak

A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak! A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan 75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kövi Pál - Erdélyi lakoma

Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és mégis meglepően új összeállításban jelentkező gasztronómiai kötetünk megálmodója és megvalósítója - Kövi Pál? Miként került a romániai magyar írók, az erdélyi magyar szépírás egyik műhelyébe, az Igaz Szó szerkesztőségébe, ahol kérésének megfelelően évekkel ezelőtt, nem terített asztalhoz ültettük, Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Békési Zoltán - Csarnai Erzsébet: Házi pálinkafőzés

Az Európai Unió területén egyedül Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető. A pálinkához nem adható tömény vagy hígított Az Európai Unió területén egyedül Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tar Károly: Erdélyi mézeskalács - Lírai receptkönyv

Feltételezhető, hogy a mézeskalácsosság egyidős a méz használatával. Az egyiptomi piramisokban nemcsak méz-, hanem mézestészta-maradékot is találtak. Amikor abba a lepénybe, melyet az ókorban kenyérnek neveztek, mézet is kevertek, az édes kaláccsá változott. A fűszeres mézeskalács nem hiányzott az ínyenc rómaiak asztaláról. Az i.e. 180-170 körül rendezett bacchanáliákon, amelyek valamiféle titkos szexpartik voltak, nem hiányzott a libuim, ahogyan a mézből és lisztből készített, izgatóan Feltételezhető, hogy a mézeskalácsosság egyidős a méz használatával. Az egyiptomi piramisokban nemcsak méz-, hanem mézestészta-maradékot is találtak. Amikor abba a lepénybe, melyet az ókorban » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bordás Mihály: Erdélyi finomságok könyve

A mintegy 200 ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, valamint a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a padlizsánkrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, klasszikus édességekkel gazdagíthatjuk a vasárnapi ebédek vagy a hétköznapi A mintegy 200 ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

F. Horváth Ilona 99 receptje - Burgonyás ételek

A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). A könyv F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Patyi Árpád - Korpádi Péter: Burgonyás ételek

A Szerző a burgonyából készíthető ételek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsokat és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízletesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja. A könyv a témában számtalan konyhai A Szerző a burgonyából készíthető ételek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nemes Nóra: Az én amerikai konyhám - 307 Frederick street

Egy ország kultúrájához a legrövidebb út a konyháján keresztül vezet. Én is ezen az úton indultam el abban a két évben, amit az Egyesült Államok nyugati partján töltöttem. Bár sokan azt gondolják, hogy az amerikai konyha kimerül a hamburgerben és a cukros fánkokban, aki hajlandó egy kicsit megismerni ennek a hatalmas országnak az étkezési szokásait és jellegzetes ízeit, a világ egyik legizgalmasabb fúziós kemencéjére bukkan. Ezzel a könyvvel nemcsak az volt a célom, hogy 65 jellegzetes receptet Egy ország kultúrájához a legrövidebb út a konyháján keresztül vezet. Én is ezen az úton indultam el abban a két évben, amit az Egyesült Államok nyugati partján töltöttem. Bár sokan azt gondolják, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Vinkó József: Konyhamalac - Gyomortörténetek

Evés közben jön meg az étvágy szól az örök érvényű igazság. De megjöhet olvasás közben is. Nem kell más hozzá, mint néhány szórakoztató kulináris mese Vinkó József tollából. Evés közben jön meg az étvágy szól az örök érvényű igazság. De megjöhet olvasás közben is. Nem kell más hozzá, mint néhány szórakoztató kulináris mese Vinkó József tollából. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Sütés, párolás burokban - Alufóliában vagy sütőzacskóban

Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, eredeti ízek megőrzésének, és a zsiradékkal való takarékoskodásnak. Fóliában sütni rendkívül egyszerű is. Bizonyság erre a könyvünkben található több mint 40, Dr. Oetker által kipróbált, számunkra is biztosan sikeres recept. Ízelítőül a tartalomból: tűzdelt báránycomb alufóliában, mustáros Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Stephan Hinz: A koktél - Egy pohárnyi művészet

Hogyan készíthetjük el otthon az exkluzív bárok koktélkülönlegességeit? Milyen italokat kevertek őseink a századfordulón? Hogy kerül a rukkola és a serrano sonka a koktélospohárba? Stephan Hinz, a számos nemzetközi díjjal kitüntetett bartender azt vallja, hogy a koktélkészítés művészete a főzéshez hasonlóan az ízleléssel és a kompozíciós technikák elsajátításával kezdődik. Könyvében izgalmas utazásra hívja a koktélok szerelmeseit; a kötet segítségével lépésről lépésre ismerhetjük meg az Hogyan készíthetjük el otthon az exkluzív bárok koktélkülönlegességeit? Milyen italokat kevertek őseink a századfordulón? Hogy kerül a rukkola és a serrano sonka a koktélospohárba? Stephan Hinz, a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csizmadia András - Kútvölgyi Mihály - Nyers Csaba: Gabonakonyha

A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát. A gabonamagvak valóban életek: a búzából, tönkölybúzából, árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből, kukoricából könnyen elkészíthető ételek változatosak, olcsók, laktatók, tápanyagokban gazdagok. Emiatt nagy jelentőségű e könyv megjelenése. Nyers Csaba szakács, aki elkötelezett híve a természetes konyhának - ősi, szinte feledésbe merült recepteket, a Kárpát-medence népi-paraszti konyhájának ízeit kelti életre, és ezekre alapozza A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát. A gabonamagvak valóban életek: a búzából, tönkölybúzából, árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből, kukoricából könnyen elkészíthető » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés

Süteményes recepteket tartalmazó sorozatunk harmadik kötete. Milyen süteményt süssek születésnapra, gyerekzsúrra, farsangra, húsvétra vagy karácsonyra? Fräulein Klein segít ebben. Az Ünnepi sütemények az évszakhoz és az alkalomhoz illő recepteket és díszítési ötleteket tartalmaz. A sütemények szépek, könnyen elkészíthetők és finomak. Aki szeret sütni, annak egyik kedvenc könyve lesz, aki fél, az bátorságot meríthet belőle, aki pedig még sosem készített süteményt, kedvet kap Süteményes recepteket tartalmazó sorozatunk harmadik kötete. Milyen süteményt süssek születésnapra, gyerekzsúrra, farsangra, húsvétra vagy karácsonyra? Fräulein Klein segít ebben. Az Ünnepi sütemények » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dús Ágnes: Szakácskönyv - Hazai ízek újragondolva

A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek. Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes: - a receptek általában 4 személyre szólnak - gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát - a receptkeresést A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Monet - Tavirózsák - Könyv és tányéralátét egyben

Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek is használhatók. 3 cím jelent meg egy időben: - A JÓ ÉTEL ÖSSZEHOZ - 48 zöldséges recept, 6x8 színes alátét - MONDÓKÁSKÖNYV - 48 mondóka, 6x8 színes alátét - MONET: TAVIRÓZSÁK - 48 oldal Monet világáról, 6x8 színes alátét Gasztronómia, mondókák, művészet - a család minden tagja megtalálja a kedvére Új műfaj, különleges újdonság: hasznos olvasmány és dekoratív tányéralátét egyben! Nagyméretű könyvek kettős funkcióval: egyrészt hasznos olvasmányok, másrész dekoratív és különleges tányéralátétnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Erdélyi Z. Ágnes: Fakanállal a Balatonfüred-csopaki borvidéken - Ételek és történetek*

A Balaton hangulata különös és megismételhetetlen, mindenki őriz magában róla fiatalkori vagy akár későbbi emlékeket. Nyáron a napsütés, a tó kékes-zöldes színei, a víz csobogása, télen a nádasok susogása, a hóval lepett táj fehérsége tölti el szívünket gyönyörűséggel. Ki tudja megítélni, északról lenyűgözőbb-e a vitorlásokkal telitűzdelt víztükör panorámája, vagy délről a helyek bámulatos sziluettje, középen Tihany tornyaival? A Balaton sorsa évszázadok óta egybeforrott a szőlőkkel és a A Balaton hangulata különös és megismételhetetlen, mindenki őriz magában róla fiatalkori vagy akár későbbi emlékeket. Nyáron a napsütés, a tó kékes-zöldes színei, a víz csobogása, télen a nádasok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó Zita - Kocsis Bálint: Retro sütemények - Újratöltve - Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben

Végy 3 rész lisztet, 2 rész zsiradékot, 1 rész cukrot és 1 tojássárgáját. Adj hozzá csipetnyi nosztalgiát, és máris elkészült nagymamáink linzertésztája. Majd keverj mindehhez jókora kanállal a mai süteménytrendekből, így lesz a régiből XXI. századi desszert. Szakácskönyvünk erre az izgalmas kettősségre épül: időutazásra hív, hogy sorra vegye a retro korszak emlékezetes édességeit. A közértekben újra kapható a téli fagyi, a játszótéren a gyerekek sajtos tallért ropogtatnak, és az esti Végy 3 rész lisztet, 2 rész zsiradékot, 1 rész cukrot és 1 tojássárgáját. Adj hozzá csipetnyi nosztalgiát, és máris elkészült nagymamáink linzertésztája. Majd keverj mindehhez jókora kanállal a mai » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Ízletes sütemények - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a sütés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes alkotásokkal lephetjük meg barátainkat és családunkat. A kötetben szereplő 60 egyszerű recept mutatós illusztrációkkal és leírásokkal könnyen érhető és Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dom Ramsey: Csokoládémánia - Különleges receptek - Kézműves csokoládék

Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar Olvass bele!---> Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt! Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában? Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nigella Lawson: Nigella ünnepi lakomái 2. - Ételek és ünnepek

A Nigella ünnepi lakomái 2. szintén a családi étkezésekről, a hivatalos ünnepekről és a bensőségesebb örömökről szól - arról, miként ünnepelhetjük meg mindennapi apró örömeinket, no és persze a nagyobb alkalmakat is. A 2. kötet oldalain is számtalan fontosabb eseményt találhatunk a gyerekzsúrtól az esküvőig, a baráti partitól a Halloweenig, a böjttörés ünnepétől a zsidó újévig... A szívet-lelket melengető, mégis üdítően egyszerű, no és persze rendkívül ötletgazdag Nigella ünnepi lakomái minden A Nigella ünnepi lakomái 2. szintén a családi étkezésekről, a hivatalos ünnepekről és a bensőségesebb örömökről szól - arról, miként ünnepelhetjük meg mindennapi apró örömeinket, no és persze a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csigó László - Liptai Zoltán: Mesés süteményeskönyv - Játék a konyhában

Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A kötetben szereplő mesék hőseinek kedvenc finomságait mesterszakácsaink részletekre kiterjedő igényességgel készítették el, és ajánlják minden jelenlegi és leendő konyhatündér figyelmébe. Míg a sütemények elkészülnek, bőven jut idő egy kis közös játékra, nevetésre, így a gyerekek játszva lehetnek aktív Ki mondta, hogy játszani csak a gyerekszobában lehet? Miért kéne megszakítani a mókát addig, míg az ebéd elkészül? Családi szakácskönyvünkkel a sütés a legapróbbaknak is igazi kalandot jelenthet. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Horváth Ilona - Szakácskönyv

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltünt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit. Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Korpádi Péter: Szentesi Szárnyaskönyv

Amikor az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, amely különféle baromfiakból készült ételek receptjeit és fotóit tartalmazza, nemcsak a gasztronómia ínycsiklandozó kreációival találkozik, amelyeket hamarosan a saját asztalán is viszontlát, hanem hírt kap egy különös, sok évezredes történetről is, amelyről nemigen szólnak a krónikák. A baromfiakról ugyanis, amelyeknek húsa, mája, tepertője, apróléka olyan sok élvezetet szerez az embereknek évezredek óta, nem sok jó szót ejtünk általában. (...) Csak Amikor az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, amely különféle baromfiakból készült ételek receptjeit és fotóit tartalmazza, nemcsak a gasztronómia ínycsiklandozó kreációival találkozik, amelyeket » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Villámgyors grillezés

Jó idő ígérkezik? Barátok jelentették be magukat? Vagy egyszerűen csak kedvük támadt grillezni? A könyv segítségével nem gond reggel eldönteni, mi legyen a grillvacsorán. Negyvennél is több villámreceptet kínálunk hús, hal, zöldségek grillezésére, melyeket különböző kenyerek, saláták, mártások és pácok egészítenek ki. Egyetlen fogás elkészítése sem tart 30 percnél tovább. Így gondtalanul élvezhetjük a nyári pikniket a kertben. Jó idő ígérkezik? Barátok jelentették be magukat? Vagy egyszerűen csak kedvük támadt grillezni? A könyv segítségével nem gond reggel eldönteni, mi legyen a grillvacsorán. Negyvennél is több » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Hemző Károly - Lajos Mari: 99 mákos-diós édesség - 33 színes ételfotóval

Élénken él emlékezetemben egy valahai fiatalember töredelmes vallomása, mely szerint számára az a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha egy nagy tepsinyi egyszemélyes mákos bejglit kap. Hogy az milyen? Olyan, mint az igazi, csak sokkal kisebb, és marokra fogva, apró harapásokkal lehet bekebelezni. A fiatalember azóta már ifjú nagypapa, aki boldogan tüsténkedik a konyhában, elsősorban kenyér- és süteménysütésben jeleskedik, különös tekintettel a mákos változatokra... A mákimádat jelenségével gyakran Élénken él emlékezetemben egy valahai fiatalember töredelmes vallomása, mely szerint számára az a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha egy nagy tepsinyi egyszemélyes mákos bejglit kap. Hogy az milyen? » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Római tál - F. Horváth Ilona 99 receptje

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.F. Horváth Ilona » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások » Termék lap
 
termék kép nagyítás

33 saláta és hidegtál - lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. A mesterszakáccsal munka közben lépésről lépésre készíthetjük el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. A kötetben csokorba szedett hidegtálak és saláták külön-külön is elkészíthetők, de a receptek mellett az is megtalálható, hogy melyik salátát melyik hidegkonyhai étellel párosítva ajánljuk. Reméljük, hogy a színpompás képek Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. A mesterszakáccsal munka közben lépésről lépésre készíthetjük el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Buday Péter: Egyszerűen Buday

Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az étkezdei étel. Ezek az ételek abban hasonlítanak, hogy a látszat ellenére is egyszerűen elkészíthetők. Van még egy közös nevezőjük. Én nagyon szeretem mindegyiket, mert nagyon finomak, és én ízfüggő vagyok. Ebben a szakácskönyvben olyan ételeket írtam le, amelyeket otthon is könnyen el lehet készíteni, és ezzel egy Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az étkezdei étel. Ezek » Termék lap
 

Találatok száma: 688 db / 23 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.