Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 747 db / 25 oldalon
termék kép nagyítás

Borbás Marcsi - Egy ?nap egy recept

Talán nincs is olyan tájegysége hazánknak,ahol még ne járt volna a szerző. Minden utazás során a helyi értékeket gyűjtötte össze, melyek közül a legnagyobb érdeklődés a jellegzetes, tradicionális ételek elkészítését kísérte. Minden adás után számtalan levél és telefonhívás érkezett, melyben a recepteket kérték. Mint ahogy minden helyhez tartozik egy anekdota, ugyanúgy ezeknek az ételeknek és készítőiknek is van története. Tehát ez a könyv nemcsak recepteket tartalmaz, annál több! Mégpedig egy Talán nincs is olyan tájegysége hazánknak,ahol még ne járt volna a szerző. Minden utazás során a helyi értékeket gyűjtötte össze, melyek közül a legnagyobb érdeklődés a jellegzetes, tradicionális » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Carla Bardi - Rachel Lane: Grillezzünk szabadon! - Húsok, halak, zöldségek és mártogatók

Nehéz ellenállni a frissen grillezett hús, hal, sajt vagy zöldség kellemesen füstös illatának. Tavasztól őszig a kerti sütés-főzés pompás időtöltés családunkkal vagy barátainkkal, hűvösebb napokon pedig beltéri grillsütő segítségével készíthetünk ízletes fogásokat. A könyvben több mint 60 remek recept található. Kóstoljuk meg a különféle húsokból - csirkéből, marhából, sertésből - készült fogásokat, de grillezhetünk zöldségeket, sajtokat, sőt akár gyümölcsöket is!Ízelítő a tartalomból:- Nehéz ellenállni a frissen grillezett hús, hal, sajt vagy zöldség kellemesen füstös illatának. Tavasztól őszig a kerti sütés-főzés pompás időtöltés családunkkal vagy barátainkkal, hűvösebb napokon » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Jord Althuizen: Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei

"A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de "A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Receptek hidegtálakhoz - 1x1 konyha

Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel.A sorozat egyes kötetei egy-egy témát ölelnek fel, így alaposabban körüljárhatjuk az ételek egy csoportját, ötleteket kaphatunk, ha bizonyos témában keresünk, vagy éppen megismerhetjük egy földrajzi régió kulináris szokásait.A leírásokat színes, étvágygerjesztő fotók illusztrálják, emellett a Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel.A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Horváth Ilona - Szakácskönyv

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltünt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit. Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kezdő háziasszonyok könyve

Faragó Ilona Kezdő háziasszonyok könyve A főzőkanáltól az estélyi ruháig antik (Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó), 1980 149 o., puha kötés, jó állapotú 500.- Faragó Ilona Kezdő háziasszonyok könyve A főzőkanáltól az estélyi ruháig antik (Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó), 1980 149 o., puha kötés, jó állapotú 500.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kövi Pál - Erdélyi lakoma

Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és mégis meglepően új összeállításban jelentkező gasztronómiai kötetünk megálmodója és megvalósítója - Kövi Pál? Miként került a romániai magyar írók, az erdélyi magyar szépírás egyik műhelyébe, az Igaz Szó szerkesztőségébe, ahol kérésének megfelelően évekkel ezelőtt, nem terített asztalhoz ültettük, Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Gaál Zoltán - Japán főzőiskola - Ikebana tányérokon

Gaál Zoltán Japán főzőiskola Ikebana tányérokon antik (Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó), 1985 149 o.+ 16 o. képmelléklet puha kötés, jó állapotú 580.- Gaál Zoltán Japán főzőiskola Ikebana tányérokon antik (Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó), 1985 149 o.+ 16 o. képmelléklet puha kötés, jó állapotú 580.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Hús pótló ételek hústalan napokra

Z. Tábori Piroska Hús pótló ételek hústalan napokra Hústalan étrendek az egész esztendőre antik (Minerva Kiadó), 1990 79 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 400.- Z. Tábori Piroska Hús pótló ételek hústalan napokra Hústalan étrendek az egész esztendőre antik (Minerva Kiadó), 1990 79 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 400.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Víg Rózsi - Grill ABC

Víg Rózsi Grill ABC Tanácsok, receptek antik (Interpress), 1986 114 o. + 8 o. receptgyűjtemény kemény kötés, jó állapotú borító foltos 640.- Víg Rózsi Grill ABC Tanácsok, receptek antik (Interpress), 1986 114 o. + 8 o. receptgyűjtemény kemény kötés, jó állapotú borító foltos 640.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Magyar vegetáriánus szakácskönyv

Szirtess Katalin Magyar vegetáriánus szakácskönyv antik (Medicina Könyvkiadó), 1994 94 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 850.- Szirtess Katalin Magyar vegetáriánus szakácskönyv antik (Medicina Könyvkiadó), 1994 94 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 850.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kiss Tamás, Kiss Gyula - Magyaros finomságok

A főzés nem boszorkányság, meg lehet tanulni és érdemes is! És vajon kitől, hol és honnan? Anyáink, nagyanyáink tudását lessük el, vagy a megfelelő szakácskönyvet felkutatva, annak utasításait lépésről lépésre betartva lássunk hozzá? Nos, ez a könyv ötvözi a két lehetséges utat, hiszen tapasztalt háziasszonyok osztották meg velünk hagyományos magyar ételek elkészítésének módját, s azokat vetettük papírra. Ezerszer kipróbált, jól bevált recepteket talál tehát itt a kezdő háziasszony olyan A főzés nem boszorkányság, meg lehet tanulni és érdemes is! És vajon kitől, hol és honnan? Anyáink, nagyanyáink tudását lessük el, vagy a megfelelő szakácskönyvet felkutatva, annak utasításait » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Julie Morris - Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? ,,Van valami különleges ezekben az ételekben... olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Horváth Boldizsárné - Húsz ország konyhája

Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer étel-ital receptjét gyűjtöte össze - tanzániai háziasszonyoktól, brazíliai szakácsoktól, thaiföldi halászoktól, dél-amerikai, afrikai, ázsiai barátaitól. S gyűjtött nemcsak a szájnak, hanem a szemnek is: színességükben vagy csak különösségükben vonzó tálalási szokásokat, ősi és távoli terítési módokat, meglepő vendéglátódivatokat. Kivált a trópusi konyhaművészet érdekelte, húsz év hétköznapjai rá Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer étel-ital receptjét gyűjtöte össze - tanzániai háziasszonyoktól, brazíliai szakácsoktól, thaiföldi » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tamsin Aston - Judith Fertig: Sütinyalókák - 60 szuper recept süti-, keksz-, habcsók és karamellnyalókákhoz

A sütinyalóka-divat pillantok alatt meghódította világot, és úgy tűnik, tartósan itt is marad. Miért elégednénk meg a klasszikus, sütimorzsából gyúrt golyókkal, amikor annyi mindenből gyárthatunk még mókás vagy éppenséggel elegáns, de minden esetben ellenállhatatlanul édes nyalókát? A könyvben bemutatott sütinyalókák nemcsak ötletesek, hanem garantáltan finomak is. Minden alkalomhoz megtalálhatjuk benne a megfelelő nyalókát, legyen az baráti összejövetel, rendezvény vagy ünnep. A lépésről A sütinyalóka-divat pillantok alatt meghódította világot, és úgy tűnik, tartósan itt is marad. Miért elégednénk meg a klasszikus, sütimorzsából gyúrt golyókkal, amikor annyi mindenből gyárthatunk még » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bagyinszki Zoltán - Majthényi László: Nagy Kolbászkönyv

E méretében is nagy, színes könyv ízig-vérig modern szemléletű, amely korunk követelményeinek megfelelően a vizualitásra épít, tehát látványos és hangsúlyos az illusztrációs anyaga. Megjelentetésével a kiadó legfőbb célkitűzése a hagyományosan magas színvonalú magyar kolbászkultúra népszerűsítése. Nem szakkönyv hanem a magyar kolbászkultúrát bemutató, sok-sok érdekességgel fűszerezett ismeretterjesztő, néhol igényesen szórakoztató kiadvány. A rövid, érdekes, élvezetes stílusban megírt E méretében is nagy, színes könyv ízig-vérig modern szemléletű, amely korunk követelményeinek megfelelően a vizualitásra épít, tehát látványos és hangsúlyos az illusztrációs anyaga. Megjelentetésével » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Formás szakácskönyvek: Hamburgerek

A kötet 30 receptje új oldaláról mutatja be régi ismerősünket, a hamburgert. Ha a hagyományos receptek mellett néhány különleges, de nem beszerezhetetlen hozzávalóból készült spanyol étellel is el szeretné kápráztatni a családját és a barátait, akkor ez a könyv éppen önnek való! A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sorakoztatnak fel oldalaikon. Az érdekes A kötet 30 receptje új oldaláról mutatja be régi ismerősünket, a hamburgert. Ha a hagyományos receptek mellett néhány különleges, de nem beszerezhetetlen hozzávalóból készült spanyol étellel is el » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve - Lúgosítás természetesen

A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival. Az élő ételekre jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet, tojást, tejtermékeket, fehér cukrot. Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség néhány perc alatt A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival. Az élő ételekre jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a bennük található értékes » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Soma Mamagésa: Afrodiziákumok - Az érzékletektől az érzékiségig - vágykeltő receptjeim gyűjteménye

Hogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális örömforrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal illusztrált, valóban kivételes kötetben tanítja meg az olvasóit. Sorait olvasva az afrodiziákum kifejezés új jelentést nyer; Soma ugyanis azt mutatja meg: bármely étel lehet vágykeltő, ha tudjuk a módját, hogyan kell elkészíteni. Ha tehát, kedves olvasó, elképzelésed sincs, miképpen kellene Hogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális örömforrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve - Könnyen elkészíthető receptekkel

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldségkel és magsajttal gazdagítjuk. A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta - Élő édességek könyve

Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A megjelenést követő harmadik hónapban már készült is az utánnyomás. Óriási teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos ételeket, cukros édességeket kínál. Úgy tűnik, hogy a rossz táplálkozási szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresnek olyan megoldásokat, Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Michelle Keogh: Házi aszalás - Aszalógéppel készíthető finomságok

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg üres kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Körner András: A magyar zsidó konyha - Kultúrtörténet 77 autentikus recepttel

Kultúrtörténetet akartam írni, nem pedig a mindennapi főzést-sütést segítő praktikus szakácskönyvet, hiszen olyanból van éppen elég. Ez a kötet a magyarországi zsidó konyha történetén, a regionális és a kulturális különbségeken, a hétköznapok és az ünnepek ételrepertoárján kívül az étkezéskultúra szinte minden más fontos jelenségét is bemutatja, így a falusi és a városi háztartásokat, a zsidó vendéglátóhelyeket, valamint a kóser élelmiszeripart és kereskedelmet. Újdonságai közé tartoznak a török Kultúrtörténetet akartam írni, nem pedig a mindennapi főzést-sütést segítő praktikus szakácskönyvet, hiszen olyanból van éppen elég. Ez a kötet a magyarországi zsidó konyha történetén, a regionális és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Sandra Mahut: Nutella - Receptek édesszájúaknak

A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak! A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bártfai László - Házi kenyerek és péksütemények - Használjuk a kenyérsütő gépünket, süssünk otthon finom kenyeret!

Hogy mi miért sütünk otthon kenyeret és péksüteményt? Mert csodálatos illatuk betölti az otthonunkat, barátságosabbá varázsolja az estéinket. Nagyon könnyű elkészíteni és kevés időt vesz igénybe. Változatos, mert tudunk sütni kalácsot, fánkot, pogácsát, pizzát, tortillát, zsemlét, kiflit, kenyeret és sok más finomságot is. Ezerféle ízű lehet, mert tehetünk bele akár mézet, mandulát, mazsolát, narancsot, de még túrót, olívabogyót is! Egészséges, mert készíthetjük rozslisztből, kukoricalisztből, Hogy mi miért sütünk otthon kenyeret és péksüteményt? Mert csodálatos illatuk betölti az otthonunkat, barátságosabbá varázsolja az estéinket. Nagyon könnyű elkészíteni és kevés időt vesz igénybe. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Szoó Judit: Kilófaló meseszakácskönyv - Szökés Erdőfalváról

Szoó Judit első meseszakácskönyvében a 6-10 éves korosztálynak mesél Bálint nyuszi és Fratzi mackó kalandjain keresztül az életmódváltás alapjairól, miközben egyszerű, de egészséges ételeket is megtanulnak elkészíteni a gyerekek. A könyvben könnyen elkészíthető, cukorbetegség esetén is fogyasztható recepteket is találunk, melyeket egészséges alapanyagokból készíthetünk el. Szoó Judit első meseszakácskönyvében a 6-10 éves korosztálynak mesél Bálint nyuszi és Fratzi mackó kalandjain keresztül az életmódváltás alapjairól, miközben egyszerű, de egészséges ételeket is » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tobai Róbert: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb húsétele

A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak - többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben elkészíthető ételek, hétköznapi és ünnepi fogások, bundás és töltött húsok, sőt még a férfiak kedvencei is. Tobai Róbert séf útmutatásával elsajátíthatjuk a profik trükkjeit, így otthon is ugyanolyan finom és különleges húsételeket tudunk készíteni, mint az éttermi szakácsok. A könyv kezdők és haladók A Nők Lapja Konyha könyvsorozat újabb részében a 100 legjobb húsételt válogattuk össze. A könyv 12 tematikus fejezetében helyet kaptak - többek között - 30 perc alatt, illetve egy serpenyőben » Termék lap
 

Találatok száma: 747 db / 25 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.