Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 669 db / 23 oldalon
termék kép nagyítás

Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan 75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Michelle Keogh: Házi aszalás - Aszalógéppel készíthető finomságok

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Jens Priewe: A borokról könnyedén - Minden, amit a szőlőről és a borról tudni kell

A borokról könnyedén mindazokhoz szól, akiknek örömet szerez a bor. Minden tájékoztatást megad, ami a bor élvezetéhez kell, és amit a borok iránt érdeklődők tudni szeretnének, illetve amire a már haladó borfogyasztók kíváncsiak lehetnek. Tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a bor helyes tárolásáról, a különféle szőlőfajták tulajdonságairól, a szőlészet és borászat biológiájáról, valamint a bortermelés trükkjeiről. De megtudhatjuk azt is, mik azok a másodlagos és harmadlagos aromák, és mi az a A borokról könnyedén mindazokhoz szól, akiknek örömet szerez a bor. Minden tájékoztatást megad, ami a bor élvezetéhez kell, és amit a borok iránt érdeklődők tudni szeretnének, illetve amire a már » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Sandra Mahut: Nutella - Receptek édesszájúaknak

A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak! A krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Békési Zoltán - Csarnai Erzsébet: Házi pálinkafőzés

Az Európai Unió területén egyedül Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető. A pálinkához nem adható tömény vagy hígított Az Európai Unió területén egyedül Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér

Olvasóink sokaságának nem kis örömére, és frissességéből mit sem veszítve 10 év után jelenik meg újra magyarul. Jamie Oliver, Anglia népszerű sztárszakácsa nyolcévesen, szülei kiskocsmájában kezdett főzni az essexi Claveringben. Az iskola elvégzése után a vendéglátóiparba, s idővel a River Caféba került, a híres történet szerint itt fedezte fel őt egy televíziós forgatócsoport. Tévés és szakácskönyves karrierje 1999-ben indult A pucér szakács című sorozattal. Azóta sorra jelenteti meg könyveit, Olvasóink sokaságának nem kis örömére, és frissességéből mit sem veszítve 10 év után jelenik meg újra magyarul. Jamie Oliver, Anglia népszerű sztárszakácsa nyolcévesen, szülei kiskocsmájában kezdett » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Korcsmáros Nóra: Konyhatündérország - Főzőtanfolyam és receptgyűjtemény gyerekeknek és kezdő háziasszonyoknak

Ahogy olvastam a könyvet, azt éreztem, nemcsak a szavak, de az ételek is tele vannak szeretettel, szívvel és odaadással. Mindenkinek ajánlom, aki a közös főzés örömét, akár egy egyszerű rántottát, megfűszerezné ezekkel az ,ízekkel. (Deutsch Anita, színésznő) Nóráról az első három szó ami eszembe jut: természetes, szeretetteljes, kreatív. És ez nem csak rá, hanem Konyhatündér?ország című könyvére is egy az egyben jellemző. Legye?n szó akár a brassói aprópecsenyéről, pogácsáró?l vagy egy levesről, Ahogy olvastam a könyvet, azt éreztem, nemcsak a szavak, de az ételek is tele vannak szeretettel, szívvel és odaadással. Mindenkinek ajánlom, aki a közös főzés örömét, akár egy egyszerű rántottát, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Piazza Gabriella - Hoitsy György: Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

A rákok, kagylók, csigák, tintahalak című könyv a halak és halételek párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon: a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve. A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, A rákok, kagylók, csigák, tintahalak című könyv a halak és halételek párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Sütőben sült finomságok - Sós és édes torták, kenyerek, zöldségek, halak és húsételek - Több mint 700 hamisítatlan olasz recept

A konyhában a háziasszonyok legnagyobb segítője minden bizonnyal a sütő. Segítségével nincs gondunk az állandó kevergetésre, forgatásra, csak előkészítjük és összeállítjuk az ételt, a többit pedig elvégzi helyettünk ez a csodás háztartási gép. Mialatt pedig konyhaművészetünk legújabb remekműve elkészül, időt spórolva elvégezhetünk valami más feladatot, esetleg átlapozhatjuk a kedvenc magazinunkat. A sütőből áradó ellenállhatatlan illatok már jóval az étkezés előtt meghozzák az étvágyunkat. A A konyhában a háziasszonyok legnagyobb segítője minden bizonnyal a sütő. Segítségével nincs gondunk az állandó kevergetésre, forgatásra, csak előkészítjük és összeállítjuk az ételt, a többit pedig » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Vinkó József: Konyhamalac - Gyomortörténetek

Evés közben jön meg az étvágy szól az örök érvényű igazság. De megjöhet olvasás közben is. Nem kell más hozzá, mint néhány szórakoztató kulináris mese Vinkó József tollából. Evés közben jön meg az étvágy szól az örök érvényű igazság. De megjöhet olvasás közben is. Nem kell más hozzá, mint néhány szórakoztató kulináris mese Vinkó József tollából. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

A gyógyító szakács: Szívbarát ételek

A mai világban egyre többen szenvednek szív- és érrendszeri betegségben, ezért nagyon fontos, hogy az életvitelen kívül az étkezési kultúrán is változtassunk. A szívbarát ételeknél lényeges, hogy sok növényi rostot tartalmazzanak, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat és omega-3 zsírsavat. Aki szív- és érrendszeri problémában szenved, a telített zsírsavak, pl. sertészsír, tyúkzsír, libazsír stb. helyett használjon telítetlen zsírsavakat tartalmazó olívaolajat, lenmagolajat, tökmagolajat, A mai világban egyre többen szenvednek szív- és érrendszeri betegségben, ezért nagyon fontos, hogy az életvitelen kívül az étkezési kultúrán is változtassunk. A szívbarát ételeknél lényeges, hogy sok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Joshi Bharat - Szabó Csilla: Joshi Bharat világkonyhája

A népszerű celebházaspár, Joshi Bharat és Szabó Csilla fazekába kukkantunk be a látványos szakácskönyv lapjain. Megismerkedünk az egész világot átfogó és barátaikat örökösen elkápráztató házi kosztjuk titkaival, az indiai, a magyar, a kínai vagy épp a mexikói konyha együttélésének harmóniájával. Az ínycsiklandó étkek pikantériáját csak tovább fokozzák a nagyszerű házigazda, Joshi Bharat jóízű családi anekdotái , melyek visszahozzák a kellemes vacsorák A népszerű celebházaspár, Joshi Bharat és Szabó Csilla fazekába kukkantunk be a látványos szakácskönyv lapjain. Megismerkedünk az egész világot átfogó és barátaikat örökösen elkápráztató házi kosztjuk » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nemes Nóra: Az én amerikai konyhám - 307 Frederick street

Egy ország kultúrájához a legrövidebb út a konyháján keresztül vezet. Én is ezen az úton indultam el abban a két évben, amit az Egyesült Államok nyugati partján töltöttem. Bár sokan azt gondolják, hogy az amerikai konyha kimerül a hamburgerben és a cukros fánkokban, aki hajlandó egy kicsit megismerni ennek a hatalmas országnak az étkezési szokásait és jellegzetes ízeit, a világ egyik legizgalmasabb fúziós kemencéjére bukkan. Ezzel a könyvvel nemcsak az volt a célom, hogy 65 jellegzetes receptet Egy ország kultúrájához a legrövidebb út a konyháján keresztül vezet. Én is ezen az úton indultam el abban a két évben, amit az Egyesült Államok nyugati partján töltöttem. Bár sokan azt gondolják, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Egytálételek - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy laktató, kiadós étkeket vagy inkább különleges, egzotikus ízeket keresünk, e kötetben mindenféle ízléshez meg fogjuk találni a megfelelő receptet. Valamennyi receptnek egyszerű és áttekinthető a leírása, és mivel friss hozzávalókból készülnek, bővelkednek a fontos tápanyagokban és a zamatos ízekben. Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Víg Rózsi - Grill ABC

Víg Rózsi Grill ABC Tanácsok, receptek antik (Interpress), 1986 114 o. + 8 o. receptgyűjtemény kemény kötés, jó állapotú borító foltos 640.- Víg Rózsi Grill ABC Tanácsok, receptek antik (Interpress), 1986 114 o. + 8 o. receptgyűjtemény kemény kötés, jó állapotú borító foltos 640.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tar Károly: Erdélyi mézeskalács - Lírai receptkönyv

Feltételezhető, hogy a mézeskalácsosság egyidős a méz használatával. Az egyiptomi piramisokban nemcsak méz-, hanem mézestészta-maradékot is találtak. Amikor abba a lepénybe, melyet az ókorban kenyérnek neveztek, mézet is kevertek, az édes kaláccsá változott. A fűszeres mézeskalács nem hiányzott az ínyenc rómaiak asztaláról. Az i.e. 180-170 körül rendezett bacchanáliákon, amelyek valamiféle titkos szexpartik voltak, nem hiányzott a libuim, ahogyan a mézből és lisztből készített, izgatóan Feltételezhető, hogy a mézeskalácsosság egyidős a méz használatával. Az egyiptomi piramisokban nemcsak méz-, hanem mézestészta-maradékot is találtak. Amikor abba a lepénybe, melyet az ókorban » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Patyi Árpád - Korpádi Péter: Burgonyás ételek

A Szerző a burgonyából készíthető ételek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsokat és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízletesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja. A könyv a témában számtalan konyhai A Szerző a burgonyából készíthető ételek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Popper Péter: Mi az Élet étterme?

A könyv Popper Péter beszélgetős szakácskönyve, kétségekkel fűszerezett étel és életreceptjei, az ajurvéda ősi indiai hagyományai alapján. A receptleírásoknál bőségesen merített indiai útjai tapasztalataiból, és elgondolkodhatunk az életritmusról, a meditációról, egészségről és betegségről, gyógynövényekről és kövekről, a szerző által szellemesen megfogalmazott szövegek alapján. A könyv Popper Péter beszélgetős szakácskönyve, kétségekkel fűszerezett étel és életreceptjei, az ajurvéda ősi indiai hagyományai alapján. A receptleírásoknál bőségesen merített indiai útjai » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kövesdi Natália: Nagyi és Nati szakácskönyve - A Magyar makrobiotika kézikönyve

Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága. Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Levesek és palacsinták

Szabó Margit szerk. Levesek és palacsinták Magyar ételek sorozat antik (O-press), é.n. 111 o., kemény kötés, jó állapotú 520.- Szabó Margit szerk. Levesek és palacsinták Magyar ételek sorozat antik (O-press), é.n. 111 o., kemény kötés, jó állapotú 520.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kövi Pál - Erdélyi lakoma

Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és mégis meglepően új összeállításban jelentkező gasztronómiai kötetünk megálmodója és megvalósítója - Kövi Pál? Miként került a romániai magyar írók, az erdélyi magyar szépírás egyik műhelyébe, az Igaz Szó szerkesztőségébe, ahol kérésének megfelelően évekkel ezelőtt, nem terített asztalhoz ültettük, Miként került terített asztalunkhoz Észak-Amerika talán legpompásabb vendéglőjének, a New York-i The Four Seasons-nek a vezetője? Ki is tulajdonképpen a mi erdélyi lakománk: e krúdysan nosztalgikus és » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Magyar vegetáriánus szakácskönyv

Szirtess Katalin Magyar vegetáriánus szakácskönyv antik (Medicina Könyvkiadó), 1994 94 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 850.- Szirtess Katalin Magyar vegetáriánus szakácskönyv antik (Medicina Könyvkiadó), 1994 94 o., puha kötés, jó állapotú tulajdonosi bejegyzéssel 850.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Gyümölcsételek

Lexáné Regéczi Márta Gyümölcsételek antik (Mezőgazdasági Kiadó), 1990 180 o., kemény kötés, jó állapotú 720.- Lexáné Regéczi Márta Gyümölcsételek antik (Mezőgazdasági Kiadó), 1990 180 o., kemény kötés, jó állapotú 720.- » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Barbara Tailor-Laino: Gyorsan, finomat kedvenceinknek szakácskönyv

A készen kapható állateledeleknek gyakran csekély a valódi tápértékük, sok bennük az adalékanyag és a hizlaló gabonaféle. Kétségtelen, hogy a folyton éhes házi kedvencek imádják az ízfokozókkal megbolondított konzerveket és tápokat, de ha a gazdinak fontos az egészségük, ínycsiklandó és tápláló házi koszttal is megörvendeztetheti őket. Ehhez nyújt hasznos segítséget ez a kutya-macska szakácskönyv, amelyből megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk kedvenceink étrendjét úgy, hogy egészségesebbek és A készen kapható állateledeleknek gyakran csekély a valódi tápértékük, sok bennük az adalékanyag és a hizlaló gabonaféle. Kétségtelen, hogy a folyton éhes házi kedvencek imádják az ízfokozókkal » Termék lap
 
termék kép nagyítás

F. Horváth Ilona 99 receptje - Burgonyás ételek

A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). A könyv F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Reformkonyha - Vegetáriánus és vegán ételreceptek

Néhány egyszerű alapelv alkalmazásával sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Nemcsak a vegetáriánus recepteket érdemes kipróbálni, kóstoljuk meg a vegán (tej és tojás nélkül, csak növényi összetevőkből elkészíthető) ételeket is, hiszen az állati eredetű élelmiszerek helyett sokféle növényi alapanyagot használhatunk a konyhában, védve ezzel az egészségünket és környezetünket. Néhány egyszerű alapelv alkalmazásával sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Nemcsak a vegetáriánus recepteket érdemes kipróbálni, kóstoljuk meg a vegán (tej és tojás nélkül, csak növényi » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Oetker: Sütés, párolás burokban - Alufóliában vagy sütőzacskóban

Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, eredeti ízek megőrzésének, és a zsiradékkal való takarékoskodásnak. Fóliában sütni rendkívül egyszerű is. Bizonyság erre a könyvünkben található több mint 40, Dr. Oetker által kipróbált, számunkra is biztosan sikeres recept. Ízelítőül a tartalomból: tűzdelt báránycomb alufóliában, mustáros Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Julie Morris - Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? ,,Van valami különleges ezekben az ételekben... olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dr. Lévai Judit - Terítéken a gomba

Egyedülálló témájú könyvet tart kezében az Olvasó. E könyv remekül ötvözi a gombák szakszerű ismertetését és felhasználási módjait. A sok színes fénykép segít abban, hogy a kirándulók felismerjék a látott és begyűjtött gombákat, miközben figyelmeztet a veszélyekre. Ugyanakkor ösztönöz arra, hogy mind több fajta gombát tálaljunk fel étkezéseinkkor. E könyvben nemcsak ínyencek, hanem fogyókúrázók is találnak remek recepteket az ételfajták egész skálájából: hazai és külföldi gombás leveseket, Egyedülálló témájú könyvet tart kezében az Olvasó. E könyv remekül ötvözi a gombák szakszerű ismertetését és felhasználási módjait. A sok színes fénykép segít abban, hogy a kirándulók felismerjék a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Paleo ünnepi finomságok (P)

Ha ünnepi vendégségre készülünk, szeretnénk mindenből a lehető legjobbat és a legjobban elkészíteni. Az ünnepi ételek mindenképpen egyediek... Különleges alkalomra különleges finomságokkal készülünk. Különlegességük és egyediségük adódhat az elkészítés módjából, a választott alapanyagból vagy csupán abból, hogy mi magunk eddig még nem készítettük. A paleolit ünnepi finomságok éppen emiatt válhatnak minden ízükben egyedivé; legyen szó akár egy hagyományosnak induló bejgli közel sem hagyományosnak Ha ünnepi vendégségre készülünk, szeretnénk mindenből a lehető legjobbat és a legjobban elkészíteni. Az ünnepi ételek mindenképpen egyediek... Különleges alkalomra különleges finomságokkal készülünk. » Termék lap
 

Találatok száma: 669 db / 23 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.