Melissa Jo Peltier - Cesar Millan: A kutya mint


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A csodálatos kutyadoki és a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát sikeres szerzője ezúttal arra tanít bennünket, hogyan éljük mindennapjainkat egészséges, boldog négylábú családtagunkkal. Teljes leírás >

Termékleírás

A csodálatos kutyadoki és a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát sikeres szerzője ezúttal arra tanít bennünket, hogyan éljük mindennapjainkat egészséges, boldog négylábú családtagunkkal. A kutya mint családtag világos gyakorlati tanácsokat nyújt, és minden gyakran felmerülő kérdésre választ ad azzal kapcsolatban, hogyan építhetünk fel hosszú és harmonikus életet legjobb kutyabarátunkkal. Többek között az alábbi kérdéseket érinti: -A család egyedi igényeinek megfelelő fajtájú és energiaszintű kutya kiválasztása. -Az otthoni szabályok kijelölése és következetes számonkérése. -A jó állatorvos ismérvei. -Megfelelő táplálás - amit a tápokról tudni érdemes. -A kutya összeszoktatása egy másik házikedvenccel. -Utazási és szálláslehetősek kutyával. -A testmozgás, fegyelem, szeretet hármasának megvalósítására irányuló tervek kijelölése a család és a kutya számára. -A kutya bemutatása egy új partnernek vagy újszülöttnek. -Jó tanácsok Ilusion, André és Calvin Millan perspektívájából.

Az olcsó.hu Melissa Jo Peltier - Cesar Millan: A kutya mint családtag - Cesar Millan útmutatása az elégedett és boldog kutya-ember kapcsolat megteremtéséhez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Melissa Jo Peltier - Cesar Millan: A kutya mint családtag - Cesar Millan útmutatása az elégedett és boldog kutya-ember kapcsolat megteremtéséhez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.