Fűszerek, Szószok, öntetek

Találatok száma: 324 db / 11 oldalon
termék kép nagyítás

Tahini (szezámkrémpor) 250g

A szezámmag hántolása után, (a hántolással - a "pelyva" - lesz lekoptatva) megmaradó mag kemény és az emésztőrendszer számára alíg feldolgozható, mivelhogy az emberi emésztőszerkezet, az enzimek, a sav ...nem tudja teljesen szétbontani a kemény magburok miatt. Ezért szaknyelven mondva "feltárjuk". Vagyis pelyhesítjük, hogy a különböző felhasználási területekre alkalmassá váljék.A Tahini a keleti világban napi szintü élelem, talán ennek - is - köszönhető, hogy egyszerű A szezámmag hántolása után, (a hántolással - a "pelyva" - lesz lekoptatva) megmaradó mag kemény és az emésztőrendszer számára alíg feldolgozható, mivelhogy az emberi emésztőszerkezet, az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Pektin 200g

Természetes növényi zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb édesítővel és rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma.

Felhasználása: a pektint össze kell keverni az édesítővel, majd állandó kevergetés közben kell hozzáadni az alapanyaghoz. A forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a
Természetes növényi zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb édesítővel és rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Szarvasgombás krém 760g / Menu

Szarvasgombás krém 760g / Menu Friss fiatal gombák finomra vágva, és szarvasgomba eszenciával keverve. Ajánljuk: Szendvicsekhez, vajpástétomhoz, tésztákhoz, sült húsokhoz. Szarvasgombás krém 760g / Menu Friss fiatal gombák finomra vágva, és szarvasgomba eszenciával keverve. Ajánljuk: Szendvicsekhez, vajpástétomhoz, tésztákhoz, sült húsokhoz. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bodzalekvár 280g

A  Bodzalekvár   egészséges  sok vitamint  és  ásványi  anyagot  tartalmaz. A  Bodzalekvár   egészséges  sok vitamint  és  ásványi  anyagot  tartalmaz. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nigella (feketekömény)olaj 100 ml

Rendkívül széles körben alkalmazható Nigella mag olaja. 

Légúti rendszer betegségei:

A Nigella sativa (feketemag) enyhíti az asztmás rohamok számát és lefolyását. Hosszantartó kúrával (fél egy év) akár a minimálisra lehet csökkenteni e kellemetlen betegség tüneteit. Azoknak is érdemes kipróbálni, akiknek csak reggeli asztmás köhögésük van, mivel ezt a Nigella sativa (feketemag) használatával szinte meg lehet szüntetni.

A Nigella sativa (feketemag) nagymértékben csökkenti az allergiás
Rendkívül széles körben alkalmazható Nigella mag olaja.  Légúti rendszer betegségei: A Nigella sativa (feketemag) enyhíti az asztmás rohamok számát és lefolyását. Hosszantartó kúrával (fél egy év) » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Kurkuma őrölt 250g

Használható hús- és tojásételekhez, Worchester-mártáshoz, húsleveshez. Használható hús- és tojásételekhez, Worchester-mártáshoz, húsleveshez. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fokhagymakrém 40g

A fokhagyma nagyon egészséges, sokan szeretik, főként, hogy igen sok magyar ételünk fontos alapanyaga, fűszere. Ennek az egyik felhasználási módja a fokhagymakrém. A fokhagyma nagyon egészséges, sokan szeretik, főként, hogy igen sok magyar ételünk fontos alapanyaga, fűszere. Ennek az egyik felhasználási módja a fokhagymakrém. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fokhagymakrém 200g

A fokhagyma nagyon egészséges, sokan szeretik, főként, hogy igen sok magyar ételünk fontos alapanyaga, fűszere. Ennek az egyik felhasználási módja a fokhagymakrém. A fokhagyma nagyon egészséges, sokan szeretik, főként, hogy igen sok magyar ételünk fontos alapanyaga, fűszere. Ennek az egyik felhasználási módja a fokhagymakrém. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nature Cookta Pektin

Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják őrizni gyümölcsös ízvilágukat.

A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Használata pénztárca- és szabadidő kímélő megoldás is: rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél. Könnyedén zselészerűvé, kocsonyássá változtatja a folyékony
Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják őrizni gyümölcsös » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bodzaszörp 500ml

Magyar bodzavírágból saját recept alapján készült bodzaszörp.A bodza hatékony gyógynövény csökenti a koleszterin szintet , lassítja az öregedési folyamatot.Összetevők: bodzavirág, citrom, citromsav, cukor, vízFogyasztáskor 1 dl szörpöt 7 dl vízzel hígítva kellemesen savanykás, mézes aromájú üdítőt kapunk Magyar bodzavírágból saját recept alapján készült bodzaszörp.A bodza hatékony gyógynövény csökenti a koleszterin szintet , lassítja az öregedési folyamatot.Összetevők: bodzavirág, citrom, citromsav, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lilahagyma - Electric 50+

Electric lilahagyma ísmertető:Electric:Kuriózum az áttelelő hagyma szortimentben, mint lila színű áttelelő. Típusában és érésidejében a Radarral megegyező. A Radarhoz, illetve az egyéb áttelelőkhöz hasonlóan augusztus 20. körüli magvetéssel, illetve dughagymáról szeptember eleji-közepi rakással, április közepétől-végétől lila zöldhagymaként, május közepétől fejes, csomózott csemegehagymaként forgalmazható. Íze rendkívül édesÉLETTANI HATÁSA:A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, és jelentős Electric lilahagyma ísmertető:Electric:Kuriózum az áttelelő hagyma szortimentben, mint lila színű áttelelő. Típusában és érésidejében a Radarral megegyező. A Radarhoz, illetve az egyéb áttelelőkhöz » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nature Cookta Szódabikarbóna

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület köznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formában találkozunk.

A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést a német gyártású Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna segítségével. A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütés során felhasználják.

Szódabikabóna
Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület köznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Pektin 60g

Természetes növényi zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb édesítővel és rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. 

Felhasználása: a pektint össze kell keverni az édesítővel, majd állandó kevergetés közben kell hozzáadni az alapanyaghoz. A forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a
Természetes növényi zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb édesítővel és rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Szeder lekvár - 380g

 Szeder lekvár - Házi készítésű szeder lekvár vegyszermentes.  Szeder lekvár - Házi készítésű szeder lekvár vegyszermentes. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dulcit Borkősav étkezési 100g

Fehér színű kristályos por. A borkősavat szörpök, üdítők készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére használják. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós, friss színű és ízű marad.
Alkalmazás: szörpök, üdítők, gyömölcsborok, savanyúságok, befőttek tartósítására.
Adagolás: Szörpkészítés: a szörp alapanyagától függően 1-2g/liter. Dzsemek, befőttek ízesítésére és a barnulás megakadályozására: 1-2g/gyümölcs
Fehér színű kristályos por. A borkősavat szörpök, üdítők készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére használják. A gyümölcs megtartja eredeti színét » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fűszerpaprika őrölt 250g

Szegedi fűszerpaprika fajtából készült őrölt fűszerpaprika mely magyar alapanyagból készül és 100% adalék mentes.  Szegedi fűszerpaprika fajtából készült őrölt fűszerpaprika mely magyar alapanyagból készül és 100% adalék mentes.  » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Orgona szörp 500ml

Orgona szörp - Házi  készítésű  orgona szörp Orgona szörp - Házi  készítésű  orgona szörp » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fűszerpaprika őrölt 1000g

Szegedi-80 fajtából készült csemege fűszerpaprika őrlemény kíváló ételízesítő. A magyar ételek jellegzetes fűszere, de számos más országban is használják. Szegedi-80 fajtából készült csemege fűszerpaprika őrlemény kíváló ételízesítő. A magyar ételek jellegzetes fűszere, de számos más országban is használják. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Eperlekvár 380g

Eperlekvár - Érett, zamatos vegyszermentes eperből készül cukor(20%) hozzáadásával. Reggelihez lekváros kenyérhez valamint palacsinta, édességek, fagylaltok és desszerteknek is kitűnő ízt biztosit. Eperlekvár minőségi saját termesztésű alapanyagból - Válasszuk ezt! Eperlekvár - Érett, zamatos vegyszermentes eperből készül cukor(20%) hozzáadásával. Reggelihez lekváros kenyérhez valamint palacsinta, édességek, fagylaltok és desszerteknek is kitűnő ízt biztosit. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lecker`s Bio Zselatin színtelen 20g

12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket.

Elkészítési javaslat: a zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk.
Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány EK-lal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem
12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz. A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. Elkészítési javaslat: a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Fűszersó MENU 350g

Fűszersó MENU 350g Készült zsálya, fokhagyma, majoránna, bors, szegfűszeg, zeller, hagyma, metélőhagyma, petrezselyem, és kakukkfű felhasználásával amit sóval kevertek. Felhasználás: A mindennapi használatra a konyhában, valamint olyan receptekhez, ahol a fűszerek központi szerepet játszanak, sültek, pecsenyék, shish kebab, bruschette, tenger gyümölcsei, tojás, és a sült krumpli. Fűszersó MENU 350g Készült zsálya, fokhagyma, majoránna, bors, szegfűszeg, zeller, hagyma, metélőhagyma, petrezselyem, és kakukkfű felhasználásával amit sóval kevertek. Felhasználás: A mindennapi » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Natura Szezámsó 250g

A pirított, finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet akár burgonya, rizs, vagy bármilyen egyéb étel ízesítésére, vagy akár vajaskenyéren is remekül felhasználható. A pirított, finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet akár burgonya, rizs, vagy bármilyen egyéb étel ízesítésére, vagy akár vajaskenyéren is remekül » Termék lap
 
termék kép nagyítás

New Start fűszerkeverék 250g

Sótlan ételízesítő zöldfűszerkeverék.
Összetevők: póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma, pasztinák, pritaminpaprika, petrezselyemlevél és gyökér, zellergumó, sárgarépa, bazsalikom, kakukkfű, majoranna.
Sótlan ételízesítő zöldfűszerkeverék. Összetevők: póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma, pasztinák, pritaminpaprika, petrezselyemlevél és gyökér, zellergumó, sárgarépa, bazsalikom, kakukkfű, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Stabark Növényi zselésítő 25g

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Stabark Növényi zselésítő 50g

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja.Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel » Termék lap
 

Találatok száma: 324 db / 11 oldalon

Az olcsó.hu Fűszerek, Szószok, öntetek árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fűszerek, Szószok, öntetek vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.