AL-KO 3500-C AVR benzines generátor


159.900 Ft -tól

Áramfejlesztő nagy tankkal és erős 4 ütemű motorral. Robusztus áramellátás olyan helyeken is, ahol nincs csatlakozó. Építkezéseken, kerti kinti tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez Teljes leírás >

Boltok és árak

AL-KO 3500-C AVR áramfejlesztő, generátor  

Szállítási ár és információk:
Termékeket a raktárból 3, a külső raktárból 7, a német raktárból 14 munkanapon belül szállítjuk.

Áramfejlesztő AL-KO 3500-C (Áramfejlesztő)  

Szállítási ár és információk:
20.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes! 1190Ft PostaPont, 1190Ft MPL Futár házhoz,


Termékleírás

Áramfejlesztő nagy tankkal és erős 4 ütemű motorral. Robusztus áramellátás olyan helyeken is, ahol nincs csatlakozó. Építkezéseken, kerti kinti tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez és kempingezéshez kiválóan alkalmas. 2 x 230 V-os csatlakozó az áramfelvételhez. A nagy tank biztosítja a hosszú működési időt. Masszív keret a szállíthatóság érdekében. A különböző készülékek hálózattól független áramellátása. Ideális vihar és árvíz esetén. A hatékony motornak köszönhetően hosszú működési idő. Tartósan nagy teljesítmény. Minimális karbantartási igény.

Gyártó
Al-ko
Kimeneti teljesítmény
3100 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu AL-KO 3500-C AVR benzines generátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO 3500-C AVR benzines generátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások