ZOMÁNC JAVÍTÓ 15 ml FEHÉR


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ceys Ceramic - Fehér, fényes felületet adó restauráló lakk, kijavítja a karcolásokat és sérüléseket A kerámia felújító lakk mindenféle kerámiafelületen (porcelán, cserép) képződ Teljes leírás >

Termékleírás

Ceys Ceramic - Fehér, fényes felületet adó restauráló lakk, kijavítja a karcolásokat és sérüléseket
A kerámia felújító lakk mindenféle kerámiafelületen (porcelán, cserép) képződött sérülések, lepattogzások kijavítására szolgál. A következő felületek javítására kiválóan alkalmas: háztartási gépek, mosdótálak, fürdőkádak, edények, konyhai eszközök, porcelánok.
Ellenálló: hideg- és hőtűrő, 100 °C-ig ellenál a melegvíznek és a tisztítószereknek is. Gyorsan szárad, száradás után fényes és tartós felületet ad - nem öregszik el, és nem sárgul meg.
Alkalmazása:
1. A felület legyen teljesen tiszta, mindenféle szennyeződéstől mentes (olaj, zsír, por, anyagmaradékok stb.) valamint száraz.
2. Az ecset segítségével vigyen föl egy kevés restauráló lakkot a sérült felületre. Függőleges felületeken felülről lefelé haladjon a lakkozással. Nagyobb sérüléseknél javasolt egy második réteg felvitele is (az első réteget ez esetben legalább 4 órán keresztül hagyjuk száradni).
3. A fölösleges, vagy rossz helyre kent anygot hígítóba mártott anyagdarabbal távolítsuk el, még mielőtt megszáradna.
Száradási idő (érintőszáraz): 10perc.
Teljes átszáradás: 24 óra.
Nagyon kis hibák javításához egészen kis mennyiségű anyagot hordjunk föl (pl. egy gyufaszál segítségével).
Meleg alapfelületeken ne alkalmazzuk!

Az olcsó.hu ZOMÁNC JAVÍTÓ 15 ml FEHÉR árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ZOMÁNC JAVÍTÓ 15 ml FEHÉR vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.