Conrad DIN sínes digitális heti időkapcsoló óra, 1


6.990 Ft

Digitális heti kapcsolóóra A digitális heti kapcsolóórán 8 be- és kikapcsolási időpontot egyedileg programozhatunk. A hét napjainak 9 különböző kombinációjával jelentős számú kapcso Teljes leírás >

Boltok és árak

Conrad DIN sínes digitális heti időkapcsoló óra, 1 áramkör, 250V/16A, 8 program  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 14 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Digitális heti kapcsolóóra A digitális heti kapcsolóórán 8 be- és kikapcsolási időpontot egyedileg programozhatunk. A hét napjainak 9 különböző kombinációjával jelentős számú kapcsolási funkció áll rendelkezésre. De bárhogy is programozzuk a kapcsolóórát, bármikor probléma mentesen átkapcsolhatunk az automatikusról a manuális üzemmódra.

Az olcsó.hu Conrad DIN sínes digitális heti időkapcsoló óra, 1 áramkör, 250V/16A, 8 program árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Conrad DIN sínes digitális heti időkapcsoló óra, 1 áramkör, 250V/16A, 8 program vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások