Einhell BRH 1500 fúrókalapács


32.005 Ft

Einhell pneumatikus fúrókalapács kiváló minőségű és rendkívül sokoldalú erős eszköz, amely nélkülözhetetlen az építkezési, felújítási vagy bontási munkálatok során. SDS-Plus ki Teljes leírás >

Termékleírás

Einhell pneumatikus fúrókalapács kiváló minőségű és rendkívül sokoldalú erős eszköz, amely nélkülözhetetlen az építkezési, felújítási vagy bontási munkálatok során. SDS-Plus kialakítása lehetővé teszi a fúrófejek gyors és egyszerű cseréjét. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén használható. Nagy 1500 wattos teljesítménye garantálja a minőségi munkavégzést. A fúrókalapács elsősorban betonfúrásra lett tervezve, az ütési energia sokszorta nagyobb, mint az ütvefúró gépeknél.

Gyártó
Einhell
Teljesítmény
1500 W
Ütőerő
3.8 Joule
Ütésszám
3600 bpm

Az olcsó.hu Einhell BRH 1500 fúrókalapács árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Einhell BRH 1500 fúrókalapács vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Géza
anonim user
Milyen tartozékok járnak a furókalapácshoz? Kofferben árulják?
Mall.hu

Mall.hu válasza:

Tisztelt Géza!

Az Einhell BRH 1500/1 Pneumatikus Ütvefúrót kofferba csomagolva vásárolhatja meg nálunk.

Üdvözlettel: MALL.HU