Skolatex Nagy igénybevételre is, Kültérre is, Ping-pong asztalra is Iskolatáblák, ping-pong asztalok és egyéb kül- és beltéri fafelületek környezetkímélő festéke. Alkalmazási terül Teljes leírás >

Termékleírás

Skolatex
Nagy igénybevételre is, Kültérre is, Ping-pong asztalra is
Iskolatáblák, ping-pong asztalok és egyéb kül- és beltéri fafelületek környezetkímélő festéke.
Alkalmazási terület: Igen sokoldalúan alkalmazható fafelületek zöldre ill. feketére történő festésére. Az iskolatáblák festésén kívül bármilyen kül- és beltéri fafelület festhető vele (pl. asztalok, székek, padok, pingpongasztalok stb.)
Választék: Zöld és fekete színben, 2 literes kiszerelésben kapható.
Felhasználási mód: A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni, majd szükség esetén vízzel hígítani. Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, bútorok, pingpongasztalok stb. felületét csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri használat esetén Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell kezelni, majd fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítőbeeresztővel kell pórustömíteni.
Felújításnál a kisebb egyenetlenségeket Unikitt mestertapasszal vagy Trinát Metertapasszal lehet kijavítani, majd csiszolás, portalanítás után lehet a Skolatex Diszperziós iskolatábla festket 1-2 rétegben felfesteni. Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani.
A festék felvitele történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
Festés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.
Higíthatóság: max. 20% vízzel csomósodás és kicsapódás nélkül
Kiadósság: 15 m2/liter rétegenként
Felhasználási idő: 2 év (5-25 C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 1,25-1,35 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min. 46% (120C/2 óra)
Felépítés: víz, diszperziós kötőanyag, töltőanyagok, pigmentek
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Butil-diglikol 1-2%
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 51-2034-2035/94
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

Az olcsó.hu SKOLATEX TÁBLAFESTÉK árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SKOLATEX TÁBLAFESTÉK vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások