SZÜRKE CEMENT


329 Ft

Szürke cement : Alkalmazási terület: Általános építőipari munkálatokhoz, kötőanyagként betonok illetve habarcsok készítéséhez. Alkalmazás feltételei Az aljzat zsír-, olaj-, festék-, Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Szürke cement :
Alkalmazási terület: Általános építőipari munkálatokhoz, kötőanyagként betonok illetve habarcsok készítéséhez. Alkalmazás feltételei Az aljzat zsír-, olaj-, festék-, por szennyeződésektől mentes legyen. A jó kötés érdekében a száraz felületet nedvesítse meg. Hordja fel a bekevert anyagot, 5-7 percen belül a felület elsimítható. FIGYELEM: fagyveszélyes, -5°C alatt nem használható!
Tárolhatóság: Szavatosságát száraz helyen, ép csomagolásban 1 évig őrzi meg.

Az olcsó.hu SZÜRKE CEMENT árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SZÜRKE CEMENT vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások

Andráska Béla
anonim user
Üdvözlet!
Nem teljesen világos a hirdetésből , hogy mekkora kiszerelésben kapható a szürke cement? És annak mennyi az ára bruttóban?
Köszönettel : Andráska Béla
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Tisztelt Andráska Béla!

Köszönjük megkeresését. Szürke cementet 2, 10 és 25 kg-os kiszerelésben forgalmazunk, ára: br. 210, 870 és 1470 Ft.

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet