JUB TAKRIL BETONFESTÉK


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

JUB TAKRIL - akril festék betonhoz A Jub Takril kül- és beltéri padló- és falfelületekre alkalmas betonfesték, erősen víztaszító és CO2-záró. A JUB Takril felhasználási területe: hom Teljes leírás >

Termékleírás

JUB TAKRIL - akril festék betonhoz
A Jub Takril kül- és beltéri padló- és falfelületekre alkalmas betonfesték, erősen víztaszító és CO2-záró.
A JUB Takril felhasználási területe: homlokzati és beltéri falfelületek, betonpadlók, betontetők és szálerősítésű cementlapok festése.
Festés előtt az alapot akril emulzióval vagy 1:1 arányban vízzel hígított jub takrillal impregnáljuk. A festéket nem szükséges hígítani, két rétegben kell felhordani, a második réteget 5-6 óra száradás után lehet felhordani.
Felhordható: ecsettel, hengerrel, szórással
1 nm felület festéséhez kb. 200 ml anyag szükséges 2 rétegben. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsuk meg vízzel.
Felhasználható: gyártástól számított 18 hónapig.
A termék fagyveszélyes. Tárolás: száraz, jól szellőző helyen, +5 és +25 C fok között.
Hulladékeltávolítás: a folyékony hulladékot ne keverjük háztartási hulladékkel, ne kerüljön vízbe, a szennyvíz-csatornába, illetve a talajba. A megszilárdult hulladékot 08 01 12-es besorolású háztartási, illetve 17 090 4-es építési hulladékként kezeljük.
Kermi-szám: 6528/93
ÉMI-szám: A-1021/95

Az olcsó.hu JUB TAKRIL BETONFESTÉK árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JUB TAKRIL BETONFESTÉK vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.