JUB TAKRIL BETONFESTÉK


2.629 Ft

JUB TAKRIL - akril festék betonhoz A Jub Takril kül- és beltéri padló- és falfelületekre alkalmas betonfesték, erősen víztaszító és CO2-záró. A JUB Takril felhasználási területe: hom Teljes leírás >

Termékleírás

JUB TAKRIL - akril festék betonhoz
A Jub Takril kül- és beltéri padló- és falfelületekre alkalmas betonfesték, erősen víztaszító és CO2-záró.
A JUB Takril felhasználási területe: homlokzati és beltéri falfelületek, betonpadlók, betontetők és szálerősítésű cementlapok festése.
Festés előtt az alapot akril emulzióval vagy 1:1 arányban vízzel hígított jub takrillal impregnáljuk. A festéket nem szükséges hígítani, két rétegben kell felhordani, a második réteget 5-6 óra száradás után lehet felhordani.
Felhordható: ecsettel, hengerrel, szórással
1 nm felület festéséhez kb. 200 ml anyag szükséges 2 rétegben. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsuk meg vízzel.
Felhasználható: gyártástól számított 18 hónapig.
A termék fagyveszélyes. Tárolás: száraz, jól szellőző helyen, +5 és +25 C fok között.
Hulladékeltávolítás: a folyékony hulladékot ne keverjük háztartási hulladékkel, ne kerüljön vízbe, a szennyvíz-csatornába, illetve a talajba. A megszilárdult hulladékot 08 01 12-es besorolású háztartási, illetve 17 090 4-es építési hulladékként kezeljük.
Kermi-szám: 6528/93
ÉMI-szám: A-1021/95

Az olcsó.hu JUB TAKRIL BETONFESTÉK árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JUB TAKRIL BETONFESTÉK vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások

Kapota Ferencné
anonim user
Akkor a hőállósága miatt nem tartom ezt a beton festéket erre alkalmasnak, mit ajánlana? Szeretném olcsóbban megúszni a kőgrill festését.

Üdv: Kapotáné
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Sajnos nem ismerek hőálló betonfestéket.
Esetleg ki lehet próbálni a Takrilt (nem a sütőfelületen), az egyetlen veszély, hogy hamar lejön a festék a felületről.

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet

Kapota Ferencné
anonim user
A kérdésem az lenne, hogy betongrillhez megfelelő e a Takril betonfesték és ha igen, akkor egy majdnem közepes méretű álló kőgrillhez hány kiló szükséges?

Előre is köszönöm a választ.
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Tisztelt Kapota ferencné!

Köszönjük érdeklődését. A Jub takril betonfesték nem kifejezetten hőálló, így csak olyan területekre ajánlanánk, ahol a beton nem forrósodik át (annyit bír ki, amennyire nyáron a beton fel tud hevülni, azon felül nem).
A kiadóssága: kb. 200 ml/1 nm 2 rétegben.

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet

Tamásy Judit
anonim user
Konyhánkban cementlapra ragasztottak linóleumot Pálmatex ragasztóval. Sajnos semmilyen módszerrel nem tudjuk felszedni ezért döntöttünk az átfestés mellett. Alkalmas ez a festék erre? Szeretném a két réteg után még vizes bázisú lakkal is átfesteni. Ha jobb ötlete van a problémámra nagyon megköszönöm.
Üdvözlettel: Tamásy Judit
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Tisztelt Tamásy Judit!

Köszönöm megkeresését. Ha jól értem, a linóleumot szeretnék átfesteni. Erre a célra a Takril betonfesték nem alkalmas, helyette a Dunaplaszt PVC- és gumifestéket ajánlanám. A termékről bővebben itt olvashat: http://www.egrokorr.hu/termekeink/lakossagi-termekek/zomancok-festekek-bevonoanyagok/dunaplaszt-pvc-es-gumifestek
A termék önmagában selyemfényű.
Ezt a fajta festéket nem tartjuk készleten, rendelésre tudjuk beszerezni, rendelési idő kb. 1 hét.

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet

Brezovszki Ferenc
anonim user
JUB TAKRIL Betonfestékröl-mely ára 2549-ft
kiszerelése ? milyen négyzet mére elég-
továbbá fa festék rendelhető-Külső-
Szállitási költség?,
Köszönettel Várom Válaszát--
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Tisztelt Brezovszki Ferenc!

Köszönöm érdeklődését. A Jub Takril betonfesték 0,75 literes kiszerelésű termékeknek (a szürkének is) az ára br. 2550 Ft/db.
A termék kiadóssága: kb. 200 ml/nm 2 rétegben

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet

Kubik Maria
anonim user
Üdvözlöm!
A kerdesem az lenne,hogy a garazsban szeretnem lefesteni a betont,de ez a beton mar nem sima,amit esztetikailag nem banok csak porzik mar.Hallottam,hogy lehet kapni garzsba festeket betonra.Ön melyiket ajanlana?
Köszönettel,Kubik Maria
kohazy.hu

kohazy.hu válasza:

Tisztelt Kubik Mária!

Köszönöm megkeresését. A porló betonra megfelelő előkészítés nélkül nem lehet betonfestéket felvinni. Ezen a linken - amely a Héra Betonfesték termékleírása - reményeim szerint megtalálja, hogy Önnek mire van szüksége a felület megfelelő kezelésére: http://www.kohazy.hu/?id=termekek&product=hera-betonfestek&art_id=10&hj=0&nyelv=hun

Üdvözlettel:

Kőházy Erzsébet