Dr. Chen Lícium gyümölcs Goji bogyó 100 g INGYENES


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Vigyen energiát ételébe jó egészséget életébeKínában régi mondás Aki hosszú útra megy ne egyen líciumot. A hagyomány szerint ugyanis a Lícium gyümölcs hatással lehet a szexuális vá Teljes leírás >

Termékleírás

Vigyen energiát ételébe jó egészséget életébeKínában régi mondás Aki hosszú útra megy ne egyen líciumot. A hagyomány szerint ugyanis a Lícium gyümölcs hatással lehet a szexuális vágyra. Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. A lícium gyümölcs fogyasztása a Tradicionális Kínai Orvoslás szerint a máj és a vese meridiánjaira hat és mivel a máj felel látásunkért Kínában úgy tartják tiszta májjal búcsút mondhat szemproblémáinak. Fogyasztható nyersen gyógyteába borba vagy pálinkába áztatva illetve kompótba és levesbe főzve is.Naponta 510 g lícium gyümölcs fogyasztása javasolt. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.

Az olcsó.hu Dr. Chen Lícium gyümölcs Goji bogyó 100 g INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dr. Chen Lícium gyümölcs Goji bogyó 100 g INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.