Fisher Price Discover&Grow Fejlesztő játszószőnyeg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fisher Price Discover&Grow Fejlesztő játszószőnyeg Cikkszám: W9898 A szőnyeghez tartozik egy játszóív, amin folyamatosan változó fények foglalják le a baba figyelmét, illetve 3db aranyos Teljes leírás >

Termékleírás

Fisher Price Discover&Grow Fejlesztő játszószőnyeg Cikkszám: W9898 A szőnyeghez tartozik egy játszóív, amin folyamatosan változó fények foglalják le a baba figyelmét, illetve 3db aranyos állatka (zebra,béka,majom) A játszószőnyeg zenél. A látást és a vizualitást fejleszti. A játszóíven a színes fények játéka arra ösztönzi a babát, hogy a le és fel kapcsolódó fényeket folyamatosan figyelemmel tartsa, kövesse őket! A szőnyeg szélére kapcsolható más játék is!

Az olcsó.hu Fisher Price Discover&Grow Fejlesztő játszószőnyeg W9898 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fisher Price Discover&Grow Fejlesztő játszószőnyeg W9898 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.