Thomas Track Master: Toby és a susogó fák szett -


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Thomas Track Master: Toby és a susogó fák szett - Fisher-Price V6753 Toby-nak egy félelmetes utazást kell tennie a suttogó fák között! Végigveszi a kanyarokat, fölmegy a sziklákon és be az Teljes leírás >

Termékleírás

Thomas Track Master: Toby és a susogó fák szett - Fisher-Price V6753 Toby-nak egy félelmetes utazást kell tennie a suttogó fák között! Végigveszi a kanyarokat, fölmegy a sziklákon és be az erdőbe. Miközben Toby keresztülmegy az erdőn, a fák rázkódnak és zörögnek, és kis híján össze is lapítják! A sínpálya szett tartalmaz egy teljes kanyart, különleges sziklát, egy zöldre festett sínt, a motorizált Toby-t és a zörgő fákat. A kisvonat kompatibilis az összes TrackMaster pályaszettel. A készlet 1db AA elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz A kisvonat kb. 12 cm hosszú A Fisher-Price Thomas Track Master sorozata teljesen kompatibilis a Tomy (MRR) Motor Road Rail sorozatával!

Az olcsó.hu Thomas Track Master: Toby és a susogó fák szett - Fisher-Price V6753 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thomas Track Master: Toby és a susogó fák szett - Fisher-Price V6753 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.