vudu baba

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Vudu baba ex Barátnő

woodoo ex! Exbarátnőn elégtételt vevő vudu-baba, mely segít oldani pl. a szakítás utáni feszültséget különböző tűk segítségével.
A baba alakja már gyárilag kövérkés, esze sincs sok és ráadásul csúnya is. Tökéletes felejtő eszköz lehet a megfelelő átkok után!
woodoo ex! Exbarátnőn elégtételt vevő vudu-baba, mely segít oldani pl. a szakítás utáni feszültséget különböző tűk segítségével. A baba alakja már gyárilag kövérkés, esze sincs sok és ráadásul csúnya » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Vudu baba ex Feleség

woodoo feleség! Feleségen csendben, titokban elégtételt vevő baba, mely segít oldani a felgyülemlett feszültséget... pl. különböző tűk segítségével érzékeny pontokra hathatunk... woodoo feleség! Feleségen csendben, titokban elégtételt vevő baba, mely segít oldani a felgyülemlett feszültséget... pl. különböző tűk segítségével érzékeny pontokra hathatunk... » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Vudu baba ex Férj

woodoo férj!
Férjen elégtételt vevő baba, különböző tűk segítségével érzékeny pontokra hathatunk...
woodoo férj! Férjen elégtételt vevő baba, különböző tűk segítségével érzékeny pontokra hathatunk... » Termék lap
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu vudu baba árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy vudu baba vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.