Szeleptisztító

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Liqui Moly Ventil Sauber szelep tisztító adalék 150 ml

A Liqui Moly Szeleptisztító egy hamumentes, jól keveredő benzin-adalék, amelyet a korszerű üzemanyagok kiegészítésére terveztek.

 


Tisztítja, és tisztán tartja a szelepeket, a befecskendező rendszereket, a szívó-utakat, a porlasztót és az égésteret a városi és csúcsforgalmi, rövid útszakaszon történő közlekedés során képződő lerakódásoktól.
Javít a leromlott motorteljesítményen és a megnövekedett emisszión.
Minden befecskendezős és karburátoros benzinüzemű motorhoz alkalmazható.
Turbó és
A Liqui Moly Szeleptisztító egy hamumentes, jól keveredő benzin-adalék, amelyet a korszerű üzemanyagok kiegészítésére terveztek.   Tisztítja, és tisztán tartja a szelepeket, a befecskendező » Termék lap
 

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu szeleptisztító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy szeleptisztító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.