Palackprés

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Falra szerelhető palackprés - strapabíró kivitel

Mechanikus palackprés PET palackok és italos alumínium dobozok összenyomásához. MAGYAR termék
Strapabíró kivitelének köszönhetően nagyobb igénybevétel esetén is helyt áll, bátran alkalmazható iskolákban, egyéb intézményekben.
A termék falra szerelhető, ezáltal nem foglal helyet a konyhapulton, használata egyszerűbb. Időjárásálló felületkezelése és krómozott alkatrészei miatt kültéren is használható.
Általánosságban elmondható, hogy az összepréselt műanyag üvegek és alu dobozok ötször kevesebb
Mechanikus palackprés PET palackok és italos alumínium dobozok összenyomásához. MAGYAR termék Strapabíró kivitelének köszönhetően nagyobb igénybevétel esetén is helyt áll, bátran alkalmazható » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Palackprés, műanyag (KHE117)

műanyag palackprésmodern design ásványvizes palackokat (1,5 l ) és üdítős dobozokat (0,33 l) egyetlen mozdulattal, könnyedén összetudunk préselni a termék egyszerűen működtethető kézi erővelmagassága: 27 cm, átmérője: 15 cmtömeg: 0,371 kgvegyes színekben szállítvadb=1 dbsúly=0 kgmárka= rendelési kód=KHE117kategória=Konyhai kiegészítők műanyag palackprésmodern design ásványvizes palackokat (1,5 l ) és üdítős dobozokat (0,33 l) egyetlen mozdulattal, könnyedén összetudunk préselni a termék egyszerűen működtethető kézi erővelmagassága: » Termék lap
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu palackprés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy palackprés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.