Melegentartá

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Solar Pill folyékony szolár takaró labda medence melegen tartásához

Solar Pill folyékony szolár takaró labda medence melegen tartásához!
 
A labda kiszúrása után (tű a csomag tartozéka) dobd bele a medencébe vagy helyezd el a szkimmer kosárjában! A belsejéből kiáramló láthatatlan filmréteg a medence vízfelületén marad, így lassítja a vízhőmérséklet csökkenését.
 
A speciális folyadék teljesen ártalmatlan az emberi szervezetre, biológiailag lebomló és kompatibilis az eddig ismert összes medence vízkezelő szerrel. 
 
Egy darab labda maximum 40m2 vízfelületre
Solar Pill folyékony szolár takaró labda medence melegen tartásához!   A labda kiszúrása után (tű a csomag tartozéka) dobd bele a medencébe vagy helyezd el a szkimmer kosárjában! A belsejéből kiáramló » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu melegentartá árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy melegentartá vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.