Jager

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Német feliratú bögre Beste Jäger

Bögre, a Legjobb vadásznak!
Prémium minőségű 3 dl-es kerámia bögre. ÁRGARANCIA!
Szeretnél a piacon fellelhető legalacsonyabb árnál is kedvezőbben vásárolni?
Nos, akkor a legjobb helyen jársz!
Amennyiben a webáruházunkban megvásárolandó terméket bárhol olcsóbban megtalálod, mi annál az árnál is 5 %-al olcsóbban biztosítjuk Neked!
Nincs más teendőd, csak küld el e-mail címünkre a kérdéses termék linkjét vagy elérhetőségét, és már intézzük is Neked a kedvezményt!
Az extra kedvezmény feltétele:
-
Bögre, a Legjobb vadásznak! Prémium minőségű 3 dl-es kerámia bögre. ÁRGARANCIA! Szeretnél a piacon fellelhető legalacsonyabb árnál is kedvezőbben vásárolni? Nos, akkor a legjobb helyen jársz! » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Jäger-2 fegyverszekrény

Fegyverszekrények kulcsos zárral Mabisz: S1 kategória Biztosítási értékhatár: 1.500.000,-Ft Riasztórendszerbe kötve: 3.000.000,-Ft o szimplafalú fegyverszekrény o VDMA 24992-A biztonsági kategória o 3 mm-es acél test o 50 mm vastag, duplafalú ajtó, er?s acél borítás o külön zárható l?szertartó (100 mm magas) o m?anyag fegyvertartók 3 vagy 5 db fegyver részére o szín:zöld (RAL 6020) o dupla tollú biztonsági zár (VdS-1), kett? darab kulccsal o felfúrás ellen védett Fegyverszekrények kulcsos zárral Mabisz: S1 kategória Biztosítási értékhatár: 1.500.000,-Ft Riasztórendszerbe kötve: 3.000.000,-Ft o szimplafalú fegyverszekrény o VDMA 24992-A biztonsági kategória o 3 » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu jager árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy jager vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.