egérfogó

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
  termék kép nagyítás

  Egérfogó - társasjáték

  Dobj a kockával és kapj el minél több egeret! Fejlesztő családi társasjáték 8 éves kortól 2-4 játékos részére! Kapj el minél több egeret, de vigyázz! Ha túl mohó vagy kicsúszhatnak a kezeid közül. A játékosok macskaszerepbe bújhatnak.A játék célja, hogy a kockákkal dobva minél több egeret tudj elkapni! Kiemelten fejlesztett területek: -Formafelismerés -Taktikai gondolkodás A Huch and friends német játékgyártó a családi és logikai egyszemélyes illetve társasjátékok tervezési és fejlesztési munkái
  • Játékosok száma : 2 - 6 db
  • Korosztály (minimum) : 4 év
   
  termék kép nagyítás

  Elefun: Egérfogó - társasjáték

  A klasszikus Egérfogó társasjáték változata, Elefun figurák kiadásban! A pimasz egerek megpróbálják ellopni az Éhes víziló elől a sajtot. A víziló békésen szundikál, de ha meghallja az egerek cincogását, azonnal a nyomukba ered! Vajon sikerül a huncut egereknek minél több sajtot megszerezniük, vagy az Éhes víziló résen lesz, és elkapja őket? Kiderül az Elefun - Egérfogó társasjáték során!
  Tartozékok: 3 db egér figura, 1 db Éhes víziló figura, játéktábla csapdákkal,
  • Gyártó : Hasbro
  • Játékosok száma : 2 - 3 db
  • Korosztály (minimum) : 4 év
   

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

További találatok

Találatok száma: 42 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu egérfogó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy egérfogó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.