denevér-pad - denevérpad denevér ágy

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
  termék kép nagyítás

  Denevérpad - Denevér ágy, gerincterápia

  Budapesti bemutatótermünkben gerincnyújtás és szaktanácsadás kérhető. Országosan több ponton is kipróbálható.

  A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni azokat az eseteket, amikor felesleges az ágyat megvenni.
  A Denevérpad (más néven gerincdoktor) olyan, a mai igények szerint elkészített gyógyászati eszköz, amely lehetőve teszi a gerincízületek kíméletes széthúzását. A megelőzésre is javasoljuk az otthoni gravitációs gerincnyújtó padokat.


  A
  Budapesti bemutatótermünkben gerincnyújtás és szaktanácsadás kérhető. Országosan több ponton is kipróbálható. A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni » Termék lap
   

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu denevér-pad - denevérpad denevér ágy árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy denevér-pad - denevérpad denevér ágy vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.