aranyhaj

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
  termék kép nagyítás

  Aranyhaj csodálatos kalandjai - PIATNIK

  Ismered Aranyhaj csodálatos történetét? Lépj be a mese világába. Flynn Rider, a sármos tolvaj egy titokzatos toronyban keres menedéket, ahol Aranyhaj mágikus hajával fogságba ejti őt, majd együtt indulnak egy csodálatos utazásra. Vár rád a nagy kaland Aranyhajjal és a jóképű tolvajjal! A játéktáblán annyit léphetsz előre, amennyit dobtál. De vigyázat, mert a csalafinta mezők rabul ejthetnek! Ajánlott 3 éves kortól, 2-4 játékos részére.
  • Játékosok száma : 2 - 4 db
  • Korosztály (minimum) : 3 év
   
  termék kép nagyítás

  LEGO Disney Princess - Aranyhaj Tornya (41054)

  LEGO 41054 - LEGO Disney Princess Aranyhaj Tornya. Aranyhajat egy toronyba zárták és egyetlen társa a magányban Pascal, a kaméleon. Ezért a híresen hosszú hajú hercegnő különösen kreatív lett. Segíts nekik mindennapi elfoglaltságukban, falakat festeni és sütemények sütni a konyhában. Fésüld meg a hercegnő gyönyörű haját, és ékesítsd fel egy csinos szalaggal. Amikor Nyálas Eugén betör hozzá az lopot koronával, Aranyhajnak a serpenyővel kell jól fejbe vágnia, és egy székhez kötöznie. Csatlakozz a
  • Termékvonal : LEGO Disney Princess
  • Korosztály : 6 - 12 év
  • Lego elemek száma : 299 db
  • Lego figurák száma : 2 db
   

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

További találatok

Találatok száma: 83 db / 2 oldalon

Az olcsó.hu aranyhaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy aranyhaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.