abalone

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
  termék kép nagyítás

  Piatnik: Abalone - társasjáték

  A Piatnik Abalone többszörös díjnyertes termék! A cél, hogy az ellenfél golyóit lelökjük a tábláról. Hat irányba tolhatjuk a golyókat, a nagyobb mennyiségű tolhatja el a kisebb mennyiségűt, tehát például 3 saját golyóval tolhatjuk az ellenfél kettőjét.
  • Gyártó : Piatnik
  • Játékosok száma : 2 - 2 db
  • Korosztály (minimum) : 7 év
   
  termék kép nagyítás

  Piatnik: Abalone Quattro - társasjáték

  Az Abalone Quattro-ban az alapjáték 28 golyóján felül további két golyókészlet áll rendelkezésre így a játékot már 2, 3 vagy akár 4 játékos is játszhatja. A játék célja, elsőként lelökni az ellenfél hat golyóját a játékfelületről. Az Abalone Quattro új kihívások elé állítja a játékosokat. A sikeres játékhoz logikus gondolkodásra és stratégiai alapon előre átgondolt taktikus lépésekre van szükség. A többszörös díjnyertes Abalone bővített kiadása, amely már akár 3 vagy 4 játékos részére is
  • Gyártó : Piatnik
  • Játékosok száma : 2 - 4 db
   

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

További találatok

Találatok száma: 15 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu abalone árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy abalone vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.