Offroad Segway Szivárvány túra a Mátrában


14.990 Ft

Az Élmény leírása A túrában vadság és szelídség ötvöződik, nevezhetnénk az ellentétek túrájának is. Azoknak ajánlott, akik színes egyéniségek tág és nyitott érdeklődési körre Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
A túrában vadság és szelídség ötvöződik, nevezhetnénk az ellentétek túrájának is. Azoknak ajánlott, akik színes egyéniségek tág és nyitott érdeklődési körrel, akik ugyanolyan élvezettel merülnek el az érintetlen természet világába, mint amely élvezettel csodálják egy múzeum gyűjteményét. Ez a rendkívül izgalmas túra bebizonyítja, hogy egy alkalom erejéig is lehet témáiban, helyszíneiben változatos programot összeállítani.
A túra útvonala: Mátrafüred-Strand-Vadrezervátum-Babamúzeum-Parkerdő ösvénytúra.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Súlyhatár: 120 kg. A program 8 év felett javasolt. 5-8 év között segway-szekérke javasolt, melyet a szülő, vagy az oktató húz a túrán. Jogosítvány nem szükséges.

Az Élmény időtartama
Az élmény időtartama 1,5-2 óra

Létszám
A program vouchere 1 fő túráját tartalmazza.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő, sportos ruházat viselését. Természetesen bukósisak és egyéb védőfelszerelés, illetve -ha az idő rosszabbra fordulna túra közben- kesztyű és esőkabát is rendelkezésre áll.

Kísérők
A helyszín jellege miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése. Persze az indulásnál minden vendéget szívesen látunk.

Időjárási körülmények
A program extrém időjárási körülmények között elmaradhat, de természetesen lehetőség van másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk
A program minimum 2 főtől indul, de lehet 1 fővel is csatlakozni már szervezett túracsapatokhoz.

A Segway
A Segway egy önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású eszköz, amelyet a felhasználó a testsúlyának előre, hátrahelyezésével, a kormány jobbra-balra döntésével irányítja.

Az olcsó.hu Offroad Segway Szivárvány túra a Mátrában árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Offroad Segway Szivárvány túra a Mátrában vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások