Ford Mustang GT 500 LE városi vezetés 2 óra


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Élmény leírása Nagyon sok ember álma, hogy egyszer az életben kipróbálhasson egy nem mindennapi szuper sportkocsit. Most itt az alkalom, hiszen a szerencsés sofőr közúton tesztelhet egy F Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Nagyon sok ember álma, hogy egyszer az életben kipróbálhasson egy nem mindennapi szuper sportkocsit. Most itt az alkalom, hiszen a szerencsés sofőr közúton tesztelhet egy Ford Mustang-ot, ráadásul a legújabb modellt. Nem mindennapi érzés uralni egy ilyen 500 lóerős legendát, a V8-as szívómotort hallva pedig garantált a libabőr!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A szolgáltató partner az Ön által választott Budapesti helyszínre szállítja az autót, ahonnan aztán az élményvezetés kezdetét veszi. A jármű vezetését és a kresz szabályainak betartását kísérő felügyeli. A programon való részvétel feltétele a B kategóriás jogosítvány megléte.
Vidéki helyszínre történő kiállás esetén külön díjat számítanak fel a kiállásra, mely 280 Ft/km.

Az Élmény időtartama
Az élményvezetés 120 perces.

Létszám
A voucherrel akár 3 fő is részt vehet a programon.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Ford Mustang GT 2015
Teljesítmény: 500 lóerő
Motor: 5000 cm3, V8

Az olcsó.hu Ford Mustang GT 500 LE városi vezetés 2 óra árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ford Mustang GT 500 LE városi vezetés 2 óra vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.