OneConcept Dartor elektromos darts céltábla, puha


15.390 Ft

A oneConcept Dartor elektromos darts remek szórakozást biztosít otthon a négy fal között kezdőknek és haladóknak egyaránt. A beépített játékszámítógépnek köszönhetően nem kell szám Teljes leírás >

Boltok és árak

OneConcept Dartor elektromos darts céltábla, puha hegyű nyilak, 26 játék, ajtók, hangok  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

A oneConcept Dartor elektromos darts remek szórakozást biztosít otthon a négy fal között kezdőknek és haladóknak egyaránt. A beépített játékszámítógépnek köszönhetően nem kell számolgatnia a pontokat, figyelmét teljes egészében a játékra fordíthatja. 26 különböző játék közül választhat, mint például a Count Down 301, Cricket vagy Shanghai, amelyeket individuálisan 70-féleképpen variálhat. A játék egyszerre maximum 8 játékoshoz alkalmas. Amennyiben egyedül játszik és nincs ellenfele, a darts egy virtuális ellenfelet is biztosít - 5 nehézségi fokozatban. Az elektromos darts az elülső oldalán található 6 nyomógombbal irányítható. Ezekkel beállítható a játék rezsim, játékosok száma, pontok állása és különböző kiegészítő lehetőségek mint a nehezítés (Handicap) és a dupla rezsim. A LED kijelző információt nyújt a pontok állásáról, arról hogy melyik játékos van soron, valamint a rendelkezésre álló maradék dobásról. Annak érdekében, hogy az elektromos darts-ot rögtön használatba vehesse, 6 darab, kék-, valamint fekete kockás darts nyíl áll rendelkezésére. A nyilak hegye puha műanyagból készült, így az elvétett dobások sem tehetnek kárt a berendezésben (bútor stb.), emellett tökéletesen passzolnak a céltábla lyukaiba. Ha a nyíl hegye tönkremenne, egyszerűen kicserélheti azt a 6 póthegy egyikére. Ha éppen nincs használatban, a oneConcept Dartor két szárnyas ajtaját be is csukhatja. Az ajtók belső részén pedig könnyedén tárolhatja a nyilakat.

Az olcsó.hu OneConcept Dartor elektromos darts céltábla, puha hegyű nyilak, 26 játék, ajtók, hangok árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OneConcept Dartor elektromos darts céltábla, puha hegyű nyilak, 26 játék, ajtók, hangok vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások