Melegen tartó főzőlap, 1100W, ezüst, fekete,


21.990 Ft

Melegentartó lap Vezeték nélküli - nincs zavaró vezeték az asztalon Feltölthető, 5 perces felfűtési idő Túlmelegedés elleni védelem Ha melegen kell tartani: válassza a vonzó kivitelű me Teljes leírás >

Boltok és árak

Melegen tartó főzőlap, 1100W, ezüst, fekete, 465x60x250 mm, Unold 58815  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Melegentartó lap Vezeték nélküli - nincs zavaró vezeték az asztalon Feltölthető, 5 perces felfűtési idő Túlmelegedés elleni védelem Ha melegen kell tartani: válassza a vonzó kivitelű melegentartó lapot Nincs többé hideg étel Az UNOLD® melegentartó lap ezt lehetővé teszi. A kerámia magos melegentartó lap kb. 5 percen belül használatra kész. 30 - 110 fokig ellenőrzött formában tartja melegen a tányért, csészét, levesestálat, mindezt legfeljebb egy órán keresztül. Nem lehet semmi túl forró, és nem is éghet oda, mivel a túlhevülés elleni védelem automatikusan kikapcsolja a készüléket egy bizonyos hőmérsékletnél. A Cool-Touch fogantyúk gondoskodnak a lap mindig veszélytelen megemeléséről és szállításáról - akkor is ha nagyon forró. Nem kell félni az összegubancolt vezetéktől sem az étkezőasztalon: A melegentartó lap fel feltöltése után a kábel eltűnik az asztalról. Jellemzők: Hőszigetelt "Cool-Touch" fogantyúk · Működésvisszajelző lámpa. Műszaki adatok: Konyhai készülék típus: Melegentartó lap · Méret, hossz: 250 mm · Méret, magasság: 60 mm · Méret, szélesség: 465 mm · Szín: Ezüst-fekete · Teljesítmény: 1100 W Szállítás tartalma: Főzőlap,Használati útmutató.

Gyártó
Unold

Az olcsó.hu Melegen tartó főzőlap, 1100W, ezüst, fekete, 465x60x250 mm, Unold 58815 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Melegen tartó főzőlap, 1100W, ezüst, fekete, 465x60x250 mm, Unold 58815 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások