Budapesti bemutatótermünkben gerincnyújtás és szaktanácsadás kérhető. Országosan több ponton is kipróbálható. A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, Teljes leírás >

Termékleírás

Budapesti bemutatótermünkben gerincnyújtás és szaktanácsadás kérhető. Országosan több ponton is kipróbálható.

A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni azokat az eseteket, amikor felesleges az ágyat megvenni.
A Denevérpad (más néven gerincdoktor) olyan, a mai igények szerint elkészített gyógyászati eszköz, amely lehetőve teszi a gerincízületek kíméletes széthúzását. A megelőzésre is javasoljuk az otthoni gravitációs gerincnyújtó padokat.


A Denevérpad otthon és segítség nélkül is könnyen használható. A tervezésekor arra törekedtek, hogy használója végig maximális biztonságban legyen.
A gerinc nyújtására, gerincproblémák kezelésére, terápiák számára ez a legmegfelelőbb eszköz. ORKI engedélyszáma van, ezért az egészségpénztárak által is elszámolható. 
Részletes leírása ide kattintva tekinthető meg.

Budapesti gerincstúdiónk mellett országosan több ponton is kipróbálási lehetőséget tudunk ajánlani. A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni azokat az eseteket, amikor felesleges az ágyat megvenni. 

A denevárágy a hatásmechanizmusát tekintve nagymértékben megfelel a súlyfürdő-terápia szárazföldi kivitelének. Lényeges különbség, hogy a függeszkedő kampók felcsatolásának módozatai lehetővé tesznek hason és háton fekve végezhető nyújtásokat, miközben támasztékok segítségével változtatható a gerinc nyújtási pozíciója. Nagy előny, hogy az alkalmazás közben óvni lehet a gerinc természetes íveit. Egy kezelés 10-15 percig tart, és kellemes, jóleső érzés kíséri. A mozgatás motorral történik, és nem igényel semmilyen külső segítséget.
A szerkezet kiválóan alkalmas: a gerinc nyújtására és az izomfeszültség csökkentésére.
Az ágy nagyon egyszerű: a beteg a bokájánál van felfüggesztve, elektromos motor az ágyat szabályozhatóan képes hátradönteni majdnem a függőleges helyzetig. A beteg maga állíthatja be azt a szöget, ahol a legjobban érzi magát.
A porckorongok degenerációjának célirányos nyújtási terápiája során az alapvetően kétféle anyagú porckorong külső szilárdabb, rostos gyűrűjében és a belső kocsonyás magban a széthúzás miatt vákum keletkezik, ami az eredeti egészséges állapot felé mozdítja azt vissza.
A felfüggesztés pedig azért hasznos, mert a gerincet nyújtja, csökken az izomfeszültség, a kilépő ideggyökök nincsenek nyomás alatt – így a fájdalom elmúlik. Ez az ágy abban is különbözik a többi hasonló jellegűtől, hogy itt a gerinc végig alá van támasztva, és megtarthatja a gerincoszlop sajátos alakját is.
A kezelés rövid, 10-20 perc már nagyon hatékony, heti 1-2 kezelés 2 hét alatt jelentősen mérsékeli a gerincfájdalmakat.
Kevés kontraindikáció van: nagyízületi protézis utáni állapot, gerincstabilizáló műtétek után, súlyos osteoporosis, tumor. A beteg ha panaszt észlel, azonnal vissza tudja állítani az ágyat a vízszintes helyzetig.

Méretek: 155 cm + 20 cm hosszú, 60 cm széles, 89 cm magas. A fellépő plusz 25 cm-t tesz hozzá a szélességhez.
Teherbírása 200 kg.

Tovább a kategória termékeihez...

gerincstudio www.gerincstudio.hu gerincstúdió bujdák attila bujdak

Az olcsó.hu Denevérpad - Denevér ágy árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Denevérpad - Denevér ágy vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások

Gresku Tamásne
Az lenne a kérésem, hogy lehet-e kapni gerincnyújtó padot (párnázott) elektromos kivitelben. Ha igen akkor az mennyibe kerül? Mechanikus kivitelűnél, ha a betegnek idegbecsipődése van, akkor nem tudja forgatni. Nekem erre lenne szükségem. Köszönöm válaszukat
Herceg István
mikor és hová kellene mennem állapot felmérésre.Denevérpad
tisztelettel Herceg István
wellimpex.hu

wellimpex.hu válasza:

Kérem, egyeztessen a 06 70 420 7323 telefonszámon vagy az info@wellimpex.hu email címen!

Murkuc László
Jó reggelt.Nekem az lenne a kérdésem,hogy gerincsérvem van de nem kell müteni.Viszont a denevérpadot itthonra jó dolognak tartom.Járok fizióterápiára,szedek gyógyszereket.Ezek mellé gondoltam még a denevérpadot.Ajánlott-e így is a használata.A következö kérdésem,hogy mivel külföldön dolgozok,szállitanak-e más európai országba is.Természetesen nagyobb szállítási költséggel.
schneider edit
Nekem kb másfél éve porckorongsérvet állapitottak meg Emerim.
Szoktam tornázni, de szokott fájni a nyakcsigolyám is.
Korábban volt egy sport sérülésem.
Szeretnék vásárolni egy komoly padot. Nehezen tud valaki eligazodni, hogy melyiket válassza.
Mi a különbség a mechanikus és az elektronikus között?
Bujdák Attila a Denevérpad is néztem de az is drága, és még amit ajánlottak KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad
Ez a kát pad közt mi a különbség?
Köszönettel!
Edit

Mit javasol? Melyik a jó?

Biztonság szempontjából?