Afars leszsák


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Erős, strapabíró, gyapjúból készült leszsák nélkülözhetetlen a hideg, téli vadászatok során. A hátrész magasított, melyet pánttal lehet az elejéhez rögzíteni. A felvételt az oldalt Teljes leírás >

Termékleírás

Erős, strapabíró, gyapjúból készült leszsák nélkülözhetetlen a hideg, téli vadászatok során. A hátrész magasított, melyet pánttal lehet az elejéhez rögzíteni. A felvételt az oldalt teljesen végighúzható zipzár segít. Rendkívül kis helyen elfér és könnyen összehajtható. Egy méretben kapható. Bevonatát az új generációs teflon eljárással alakították ki, amely maximális védelmet nyújt a víz és a szennyeződések ellen, anélkül, hogy megakadályozná, hogy az anyag áteressze a levegőt. Puha, kényelmes leszsák hű társává válhat tulajdonosának kedvezőtlen időjárási viszonyok között. Zöld színben vásárolható meg.

Az olcsó.hu Afars leszsák árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Afars leszsák vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.